Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátkometrážní animovaný snímek, který se odehrává v kuchyni restaurace. V kuchyni se baví kuchaři slepičími závody. Dvě slepice při zběsilém útěku k cíli naráží do všeho, co jim přijde do cesty. Jedna z nich shodí rozhodčího ze židle a druhá spadne do rychlovarného hrnce, který s ní exploduje. Hrnec se slepicí proletí oknem ven. Slepice se rázem ocitá živá a zdravá na svobodě. (zdeny99)

(více)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na tento titul som natrafil úplnou náhodou. Skúšal som tu na československej filmovej databáze nájsť nejaký oficiálny videoklip od českej nu-metalovej hudobnej skupiny Cocotte Minute. Bohužiaľ, žiadny som tu neobjavil, ale naďabil som na francúzsky krátkometrážny animovaný snímok "Cocotte - Minute" z roku 2006. Šialený kuchynský závod dvoch sliepok ma celkom dobre pobavil. Bola to taká rýchla, srandovná, minútová kokotinka - kokote minute. *** ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Tak to byly ku*va dvě skoro nejnašlápnutější minuty kraťasu který jsem ještě neviděl. Kam se hrabou formule :)) Slepičí závod rulezzz...:o) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Některé slépky dokážou běhat dost bezhlavě. Nevím, proč kokot, ale ta minuta se tomu obětovat dá. A docela to pobavilo. ()

Reklama

Reklama