Reklama

Reklama

Keď ich krajinu napadne nepriateľ a ich rodiny zajmú, rozhodne sa skupina ôsmich tínedžerov vytvoriť bojovú jednotku...
Skupina austrálskych stredoškolských kamarátov z malého mestečka sa vyberie na výlet do prírody. Cestou zazrú nad svojimi hlavami prelietavať vojenské lietadlá. Mladíci netušia, že ich vlasť napadol nepriateľ. Po návrate domov zistia, že sa Austrália ocitla vo vojne s Japonskom a ich sú v zajatí. Hoci nemajú za sebou žiadny vojenský výcvik, iba svoje odhodlanie a statočnosť, rozhodne sa skupina charakterovo rozdielnych 16-ročných chlapcov vytvoriť partizánsku jednotku a spoločne bojovať proti nepriateľovi... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

vocal

vocal (hodnocení, recenze)

Do polovičky filmu som stále čakal, kedy začne nejaká tá akcia aké ukazovali v upútavke, ale keď začala tak som si len vytrpel do konca. celé mi to pripadalo ako nejaký pilotný film k veľmi nepodarenému seriálu, ktorý by som si asi už dobrovoľne nepozrel. a čo sa týka toho čo tu popisujú druhý ... silný vlastenecký motív, ale to je asi tak všetko ... to že strapňujú nejakú inú armádu to mi až tak nevadilo, ale toľko fantazijných vecí (ako môže obyčajné dievča vedieť narábať so samopalom a inýmy vecami, keď väčšinou si elektroniku kupujú podľa farby obalu ????? nepochopiteľné)

Conspi

Conspi (hodnocení, recenze)

Doufám, že bude dvojka, kde budou likvidovat armádní příšlušníky. Hehe.

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

Spoilery!
Pár poznámek:
-Film ztrapňuje čínskou armádu.
-I přes to, že o bandě teenagerů vojáci moc dobře vědí, nechají je v klidu projíždět se po okolí.
-Ve městě nejde proud, není signál, nedokáží naladit rádio ani analogicky, ale když zajedou do "Pekla", kde před tím nebyl žádný signál, tak si v klidu poslochají rádio.
-Zastaví u domu zhuleného týpka, protože řidička (která nechce nechat řídit nikoho jiného) usíná za volantem a chce si odpočinout. Všichni spí, jenom ona je vzhůru a muchluje se na sedačce s japončíkem.
-Ten most vyhozený do vzduchu jsem trochu nepobral, stejně jako další pochybné výbuchy.
-Zručnost obyčejných školáků se zbraněmi je až zarážející.
-Závěr dost zkazili...za pár týdnů se z nich stali trénovaní partyzáni ozbrojeni jako nějaké komando?
-Příroda však byla stejně hezká, jako ty modelky v hlavních rolích.
Je toho mnohem více, hlavně těch nelogičností...což je škoda, protože to byl velmi zajímavý námět...

 (hodnocení, recenze)

Jedna skvělá věc na tomhle filmu je ta, že mě přiměla přečíst si knížky, které mě opravdu nadchly. Ještě než sem je četl, to na mě působilo jako další béčkový film s dobrou myšlenkou, kupou naivních scén a hrstkou těch dobrých. Po jejich přečtení jsem u první poloviny slimtal a u druhé trpěl. Bylo skvělé vidět tváře knižních postav. Ale ty akční scény?! V knížce se chovali zatraceně chtřeji a ne jako tlupa blbů. Co se závěru týče, co si budem povídat, je to děs. Možná bych pochopil, kdyby ho použili na konci takovýho čtvrtýho, pátýho dílu, ale tady... Každopádně sem zvědavej na další díly.

ac3r

ac3r (hodnocení, recenze)

Jednu hvezdu za dobry namet, ktery me ze zacatku velmi bavil, postupem filmu se ale dostavovala nuda a nakonec film vysel velmi naivne az smesne.

cortez

cortez (hodnocení, recenze)

No námět pěkný, kdyby se toho chytl někdo jiný tak to mohlo dopadnout líp, ale tady bohužel to zkazili herci těma trapnýma kecama furt,jeziis to byl des... A tež že to skoncilo jak to skoncilo,klasika,useknute v půlce. A ještě takový trapný závěr..."UAAA jsme bojovnííci"....

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

na IMDB 7,5 tady 24%?? smažte to hodnocení, až na Ukubumhahoo to nikdo ještě neviděl

Fallen_One

Fallen_One (hodnocení, recenze)

petero: pěkná Phoebe :o) TheDarKnig: souhlas! ta by tam sedla. Škoda, třeba jí ještě čekaj ty největší pecky. Už se těším až film shlédnu v jakés takés kvalitě.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

škoda, že Rachel nevzal Snyder do Sucker Punch. opravdová škoda. A film zatím vypadá velice slušně, včetně uživatelských recenzí a hodnocení na imdb. na odpad to není ani náhodou

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Další hurvínkovská válka ala Rudý úsvit. Pfuj. A útočníci asi budou podobný Číňanům (aspoň letadla vypadaj jako Chengdu J-10). Jak originální.

Fallen_One

Fallen_One (hodnocení, recenze)

No to je masakr! ! ! To je sen. Dát dohromady dvě mé nejoblíbenější herečky, navíc obě z různých konců světa, to snad mě někdo tam dole vyslyšel :o) Sledovat!

Související novinky

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

09.10.2011

Jednou si už komiksového ošklivce zahrál (snad není potřeba připomínat, kterého). Zkušenost si zopakuje díky adaptaci grafického románu I, Frankenstein od Kevina Greviouxe, jednoho z tvůrců série… (více)

Reklama

Reklama