Reklama

Reklama

Pan Wonka a jeho čokoládovna

  • USA Willy Wonka & the Chocolate Factory (více)
Trailer

Obsahy(1)

Americký pohádkový muzikál z roku 1971 nás zavede do městečka, kde stojí tajemná továrna vyrábějící tu nejlepší čokoládu na světě. Jednoho dne její majitel Willy Wonka (Gene Wilder) ukryje v čokoládách zlaté kupony. Děti, které je najdou, pozve na návštěvu své továrny a slíbí jim do konce života posílat cukroví zdarma. Nikdo však netuší, jaké překvapení děti v továrně čeká! (Warner Home Video CZ)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

fedoo

fedoo (hodnocení, recenze)

Toto je 100x lepšie ako Burtonovka, úplne vo všetkom. Hudba je úžasná, humor skvelý.

Hefi

Hefi (hodnocení, recenze)

Já si pamatuji, když jsem tento film viděl, tehdá jako sedmileté dítě! Byl jsem nadšen a je to originál. Nedá se to porovnávat vůbec s novou verzí Tima Burtona, už i celé pojetí je jiné. A doporučil bych to jako povinnou pohádku dětem. Ukazuje špatné vlastnosti lidí a že každý má šanci... doufám. Byl to pro mne zážitek

kchaja

kchaja (hodnocení, recenze)

Nový Karlík a továrna na čokoládu byl pro mě daleko atraktivnější. Nejen kvůli veliké stylyzaci, ale také kvůli výborné režii Tima Burtona, který do této klasické pohádky vložil trochu toho Noir prostředí a černého humoru. Zato tento film je daleko civilnější. Bylo celkem příjemné se dívat na to, jak lze podat v podstatě stejný námět dvěma způsoby. Zatímco Burtonovo město s továrnou se podobá Gotham City, tak v tomto filmu je to úplně obyčejné americké město s červenými střechami ;) Willy Wonka je zde také daleko více Normální, ale stále má své kouzlo, i když trochu jiným způsobem. A Karlík hraje daleko lépe, než jeho moderní reinkarnace. Ale pořád je to rodiný muzikál. Jediné co bych chtěl filmu vytknout je nepovedená čokoládová řeka ;)

Související novinky

Willy Wonka shání obsazení

Willy Wonka shání obsazení

06.06.2018

Studio Warner Bros. by rádo další miliardový úspěch a jedním z projektů, který by této mety mohl potenciálně dosáhnout, je remake oblíbené muzikálové klasiky Pan Wonka a jeho čokoládovna. Ten se… (více)

Reklama

Reklama