Reklama

Reklama

Ludo a Anna spolu žijí dva roky. A spolu s nimi se v jejich domácnosti zabydlela i každodenní rutina. Ludo k velké nelibosti Anny značně zanedbává své domází povinnosti a jemu naopak vadí její neustálé stížnosti. Poté přijede na návštěvu na pár dní Annin bývalý přítel Ralf a Ludo potká na diskotéce svou exlásku Marii. Pár musí čelit mnoha žárlivým scénám z obou stran a také pochybám o jejich vztahu. Anna si tajně přečte Ludovy esemesky a on si zas prohlédne seznam jejích milenců, na kterém hodnotí jejich kvality. Na onom seznamu je i Ralf a jeho skóre je lepší než Ludovo… Po mnoha provokacích, Ludo nakonec Ralfa zmlátí v restauraci a vztekle odejde. Přestože jim na sobě navzájem velmi záleží, oba skončili v posteli se svými bývalými milenci… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

adriane9 

všechny recenze uživatele

Klasická "Tilovina" na kterou se opět úžasně kouká.. Jedna z těch dobrých oddychovek, kdy se fakt zasměju (v první dílu byla TOP scéna Anny na toaletě a tady scéna s penisem :-) ).. Taky děsně obdivuji světlo v Tilových snímcích a oční kontakt herců, ten německý vtip a ano, je to vlastně pořád dokola, chlap jenž je na ženské, který se nakonec zamiluje, přesto do těch komedií dává Schweiger úžasného ducha a v neposlední řadě své tělo na které fakt můžu koukat a nebude mi to vůbec vadit :-). ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Pokračování Zajíčka bez ouška, pojednávající o partnerské krizi, se kterou se oba partneři vypořádavají svérázným způsobem. Bohužel napodruhé je to o úroveň slabší po komediální a zcela sterilní po romantické stránce. Scény z trapného ranku mají větší prostor (záchodová scéna), soundtrack opět líbivý. 50% ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Kam to speje,kam to speje-ved sa ako blázon smeje :DD Asi takouto rýmovačkou by som scharakterizovala celý môj priebeh sledovania tejto atypickej komédie,pri ktorej sa mi až nechce veriť,že pochádza z nemeckej dielne.Výrazne ma prekvapili a odkrajujem kúsoček z mojich predsudkov voči nim v rámci filmovej tvorby.Toto som si vychutnala a toto ma bavilo.Pre tých,ktorý sa chcú len tak pobaviť a nerobia im problém drobné chybičky,ktoré sa našli,ale čo je v dnešnom svete stopercentné..?!Veľmi dobré. ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu (Zajíček bez oušek) byla tohle méně komedie a více o vztazích. Aféra s kamarádem Anny jsem myslel, že je jedna velká past (společně s dalšími nástrahami) na Luda, ale nebyla, což se mi zdálo až moc neuvěřitelné (už jen to, že tam Ralf po ránu začne běhat nahej nejen před Annou, ale i Ludem). Film se tak již pomalu dostává do Rodinných pout, oproti jedničce (85 %) již hodnotím jen na 65 %. Do trojky už bych se raději, Tile, nepouštěl. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

O kúsok lepšie ako zajkovia, no stále mi to nejak nestačí. Upustilo sa z komediálnej stránky a kuriatka hrajú vyložene na vzťahy, čo je dobré. No kríza vo vzťahu, hádky a udobrovanie, to jednoducho na dve hodiny nestačí. Kuriatka ma rozhodne bavili viac, no štyri hviezdy by boli príliš. Veľmi dobrá trojka ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Zarovno s premiérou filmu bola vydaná knižka so scenárom, informáciami z natáčania a fotografiami. (Karush)
  • "Keinohrhase und Zweiohrküken" je názov jednej zo spoločných knižiek Tila Schweigera a Klausa Baumgarta. (Karush)

Reklama

Reklama