Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Oh Shit! What a big fu*king night!:) Adrenalinová jízda s patřičným množstvím hysterie a salvy vulgarismů o jedné noci, kde se něco zatraceně po*ralo. Některé scény a jejich návaznosti mi přišly nepravděpodobné a nelogické (Týpka střelí do ramene a skoro celý film si chudák musí počkat, až se mu dostane řádného ošetření, protože jeho kámoši musí nejdříve vymyslet "důkladný" plán, aby ho, i je, nezatkli poldové. A to vyžaduje řadu dlouhých úvah, na které poté navazují stejně jen další trable:). Ale co, zde šlo o ten nášup akce, který se rozhodně vydařil. Brotherhood má dobré herecké obsazení a skvěle vypointovaný závěr je (ne)milou tečkou za celým snímkem. Nezapomínejte, "co" jste nechali v kufru auta:) ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Takto dopdne každý, kto chce patriť do stáda a nepoužíva mozog. Tu je jasne vidieť, kam až mladý dnes sú ochotní zájsť, len aby sa niekam zaradili a cítili sa súčasťou niečoho exkluzívneho, otázkou však je, prečo nemajú tušenia, čo je naozaj v živote podstatné. Množíme sa veselo a takto vyzerajú tí, ktorí znamenajú našu budúcnosť. Smutné, že? Pokiaľ sa aj nájde jeden, čo je ochotný urobiť správnu vec, je okamžite ostatnými zrazený na kolená. Podľa mňa dosť reálne! ()

Reklama

rowdys 

všechny recenze uživatele

Rýchla jazda s tempom a dramatickosťou 24, ktorá si nedá pokoja ani v druhom akte a drží rýchlosť od začiatku do konca. Miestami sa nevyhla klišé, no to je rozptýlené v zdravej akceptovateľnej miere. Zábavná festivalovka, po ktorej Canon pravdepodobne už čoskoro vyfasuje nejaký akčný štúdiový debut, lebo réžii a narábaniu s tempom niet čo vytknúť. Ja som sa dobre bavil i keď záverečný fubar som prekukol na moju smolu už na začiatku, lebo kamera mu venovala priveľa pozornosti. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MUSÍME DRŽET PŘI SOBĚ. MY NEPROHRAJEME!“..... /// Každej by chtěl patřit k bratrstvu Sigma Zeta Chi (kromě mě). Spolek kluků, jenž má tradice - ,,TU MÁŠ BOUCHAČKU A BUĎ JDEŠ, NEBO NE.“ Bratr nebo piča – CO TO BUDE? Bude to akcička, která spustí vlnu ,,seroucích“ se událostí a následných psychologických reakcí. Holky řvou (hystericky) a ,,bratři“ dělaj kravinu za kravinou. Malý prostor (jeden dům) přináší hodně vypjatých situací, ale i idiotskýho jednání. Ovšem EMOCE pracují – a vo to tady jde! Další Zkurvená noc? Ne, ta byla černohumorná. Tady jde jen o psycho. To můžu. A i když mě občas debilové vytáčeli, dám 4*. Za ty emoce! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zakládám bratrstvo a vymejšlím rituály pro nováčky. 2.) Zjistím, proč nemám chlastat v kufru. Auta. 3.) Baví mě sledovat partičku vystresovaných jedinců, z nichž dvěma jde o život. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Té DEMENCE bylo na mě moc. Celý děj se vlastně odvíjí podle principu domino-efektu a předpokladá absenci jakékoliv rozvahy, zodpovědnosti a zdravého rozumu u všech postav. Připomíná to ty klasické pohádky ve stylu Jak měnil až vyměnil, popravdě ale spíš než o gradaci děje, jde o stagnaci v bludném a dosti ubíjejícím kruhu plném keců. 38% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama