Reklama

Reklama

JW je mladý, charismatický muž žijící ve Stockholmu. I když má hluboko do kapsy, vede dvojí život – nelegálně se živí jako řidič taxi a následně si dopřává komfort vyšší třídy. Poté, co potká krásnou, bohatou dívku, zaplétá se do světa organizovaného zločinu. Začíná prodávat kokain, aby si mohl i nadále dovolit svůj přepychový životní styl. Kam až bude schopný zajít? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jako procházka růžovým sadem. Jako švédskoalbánskoarabská honička za penězi. Joel hraje chlapce co to prostě dělá kvůli penězům jako každý. Zaplete se a začíná jeho osobní boj se samou samotným a hlavně s těmi, co mu mají platit. Kdo čeká přestřelky tak se jich nedočká. Střílení tu není na místě. Roztomilá holčička jednoho z aktérů je k sežrání a proto jsem dal vyšší hodnocení než na které filmové pojetí je. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zádrhelem Snabba Cash je hlavní hrdina nebo lépe řečeno antihrdina, protože se mu nic nedaří, na co hrábne, to podělá, tváří se furt jak blbec, takže jsem za celou dobu nenašel k téhle postavě jakoukoliv cestu. Jeho praštěný chování se pak projeví především v závěru, kdy jsem u toho řekl "co to kurva dělá, asi mu hráblo?!" Tím pádem absolutně nazajímavá postava, která kdyby po půl hodině zmizela, ani by mě to nemrzelo. Zajímavější postavy se spíš najdou mezi přistěhovalcema, kterých je plnej film. Švédy byste spočítali na prstech jedné ruky. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Neláká mne vymetání snobských večírků a tak na své případné podnikání s kokainem nebudu žádat eurodotace, chudým ho nechám za dumpingové ceny a do škol ho dodám zcela grátis. Jsem zkrátka charakter a hodlám se dožít vyššího věku než švédští obchodníci arabského, srbského či albánského původu. Moc dobře jsem se s nimi totiž necítil, zábavy jsem si taky příliš neužil a nepotkal jsem jedinou sympatickou postavu. Takže, kdyby všechny postavy tohoto snímku v závěru zemřely, tak bych přidal hvězdu za happy end, ale to se, bohužel, nestalo, takže tři jsou tak akorát. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Úkaz metrosexuálního "klučinu" při preměně v rasistického chlapa. Na počátku byl on, student ekonomické fakulty někde ve Švédském království, kde vládne fitness trenér. Kluk ze skromných poměrů se snaží zapadnout do vyšších kruhů, přivydělává si jako taxikář (jak mafie, že?), čeká na svou šanci, která se jak jinak naskytne a mladík se rychlostí zvuku (ne světla) dostává do "vyšších kruhů", kde nestačí koulet očima. Joel Kinnaman je sympaťák, i když gay, v roli přemýšlejícího studenta vydělá balík, který jak by se na první pohled zdálo, není lehké dostat na svůj účet. Neskončí to tak jak všichni glosatoři a hoši od milice čekají... sám jsem se nestačil divit a po dlouhém čase film, ktery mě opravdu vtáhl. Kdo by to byl řekl do těch seveřanů. 8/10 ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Příběh o podvodníčkovi, který se chce stát velkým gangsterem a nakonec je překvapen, že ho vyšplouchnou. Premisa je klasická, ale natočeno je to vážně realisticky. Nikdo nekrade miliardy, ale vše se točí kolem malého dealování drog, válek mezi gangstery a vzájemného okrádání. A nepotřebujete k tomu velkou gangsterskou rodinu, stačí vám dva lidé a to z toho filmu dělá zajímavou záležitost. Ten pocit, že takhle by to nějak mohlo fungovat vážně zabírá. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme možno počuť okrem švédskeho aj španielsky, srbský, anglický či nemecký jazyk. (MikaelSVK)
  • Dragomir Mrsic, ktorý stvárnil Srba Mrada, nie je profesionálnym hercom, ale v skutočnosti je bývalým bankovým lupičom. (MikaelSVK)
  • Film je natočený podle úspěšného románu švédského autora Jense Lapiduse. (morgos)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno