Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je jich pět sester, všechny jsou krásné, něžné a nevinné a všechny umí velmi rychle tasit kolty. Při přepadení vlaku se zmocní kupní smlouvy na ropné naleziště na ranči Little Peak. Mapa naleziště se však ocitne v rukou sourozeneckého klanu Sarrazinových, čtyřem bratrům velí neústupná Marie. Když Louisa odmítne Marii prodat ranč prodat, stojí proti sobě dvě tvrdohlavé ženy. Marie sice drží své bratry zkrátka, ale přesto se jí nepodaří zabránit tomu, aby se nezakoukali do Louisiných sester. Jen obě velitelky si musí zachovat chladnou hlavu, protože o svá práva se hlásí právoplatný majitel. Přichází celý v černém a říká: „Král je vždycky jenom jeden, takže když dva najdou ložiska nafty, jeden má vždy rychlejší kolty.“ Westernová komedie známého francouzského režiséra Christiana-Jaquea (Fanfán Tulipán) stojí na dvou světových hereckých hvězdách Brigitte Bardotové a Claudii Cardinaleové, které jsou zde v nejlepší formě. (Česká televize)

(více)

Recenze (65)

otík 

všechny recenze uživatele

Na tomto jakoby westernu je nejzajímavější obsazení hlavních hrdinek. Cladia Cardinale i Brigitte Bardot patřili k tomu nejpěknějšímu, co diváci mohli v té době vidět na plátně, byl to tedy dvojitý tahák. Bohužel ten zbytek, tedy scénář i příběh, je naprosto fádní. Western bez zabíjení nebo alespoň střílení je divný western, tady je jen jedna mrtvola na začátek a pak už jen střílení do vzduchu a jedna bitka mezi hlavními hrdinkami. Příběh o tom, že o jeden pozemek s naftovým ložiskem soupeří dvě odlišné skupiny (pět slečen proti dámě se čtyřmi bratry) by mohl dostat pořádný náboj, kdyby se muži nezamilovali do žen a kdyby to na konci nebylo tak sladce řešeno. Co mě však nejvíc dostalo byl závěrečný výbuch naftového ložiska – to byl scénáristický bombónek. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

BB a CC jsou krásný ženský, ale od filmu nepožaduju jen pěkný ženský. To bych se mohl dívat jenom na pornáče. Dá se říct, že horší blábol jsem už v tomhle žánru sakra dlouho neviděl. Děj utahanej, zápletka nepřesvědčivá a vyumělkovaná, herci prkení jak zadřené třícky na Brigitině zadnici. Vlastně to je jen tahák na prachy lidí, protože ten film kromě výše zmiňovaných hereček nic nenabízí. Ani se nedivím, že BB se začala starat o zvířata a na nějakou filmovou kariéru se vybodla, když jí nabízeli jen takovýhle role (a to se vsadím, že si vybírala jen ty lepší). Konečná scéna pěstního souboje je celkem reálná, ale jde v ní zase jen o jedno. Ukázat co nejvíc ze sametové pokožky těchto žen a upřímně, kdo o tohle stojí víc, než o kvalitní western s dobrým příběhem a třeskutou pointou. Podle hodnocení ale asi dost lidí, každopádně já ne. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,600,000║ Návštevnosť: 2,234,000 (Francúzsko)/ 1,608,946 (Španielsko) ▐ Samo o sebe to je len ničím prevratná prkotinka ale je tak uvoľnená, zábavná a elektrizujúca hlavne vďaka hlavným predstaviteľkám v podaní Brigitte Bardot a Claudia Cardinale + netreba zabudnúť na ich šikovné parťáčky či nešikovných parťákov, príjemná oddychovka. /80%/ ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hodnotím v podstatě kladně, v rámci žánru oddechovka (westernová komedie) po náročném pracovním týdnu mi to přišlo vhod, hlavu jsem si rozhodně lámat nemusela, hezky se na to koukalo, neb ženy jsou tu opravdu nádherné, má to příjemný hudební podmaz, k tomu pár povedených vtípků (vyhozený psík, akupunktura, šerifův kůň, sourozenci, studna), no.. a když se dvě nemilosrdně perou, doktor Miller se směje.. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Hrozný šrot, který staví pouze na půvabech dvou sex bomb své doby. Chatrný scénář, vtipy, co nejsou vtipné a veskrze připitomnělé nastavení filmu. Jediné, proč lze ten film alespoň trochu na milost, jsou právě Brigitte Bardot a Claudia Cardinale, přičemž zejména kvůli druhé zmiňované, je člověk ochoten dát o jednu hvězdu navíc ... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama