Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

predators 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod vzniku třetího pokračování vidím v tom, že Tony Jaa se fakt dočista pomátl a někdo toho prostě využil. Tak temný a snad i strašidelný není ani Kruh, a že onen záporák by si v něm mohl klidně jednu roli střihnout. Taky mě překvapilo obsazení prasopsa a trosečníka Kryštofa Columba a komediální prvky zastupuje ten nejlepší a tím je mluvící hlava. Nadpřirozeno a nevysvětlitelno se odráží v Tonyho schopnostech vracet čas. Jo, malinká výtka směřuje na adresu absolutního dějového kolapsu a ztráty orientace. Ten odpat! je za to, jak jsem se na Ong Bak 3 na.ral! To bylo včera, po tom, co jsem se vyspal, tu jednu hvězdu dám. 20% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jak mi to bylo prezentovaný, ze začátku je malá vzpomínka, co se dělo a i celkem akce a hlavně děsný seřezaní Tonyho skoro až k smrti, pak se sice akce na dlouhou dobu odmlčí a děj se zaměřuje na uzdravení Tonyho Jaa s malým tréninkem, celý to je navíc zahalený trochu do mystiky a magie a tuhle část drží nad vodou hlavně povedená audiovizuální stránka, ostatně ta je povedená v celým filmu, ale následně se už konečně ke slovu dostane akce a je se rozhodně na co koukat, sice se to nedá srovnávat s časy Tonyho největší slávy a formy, ale choreografie povedená, kamera super, i tady perfektní audiovizuální forma a Tony stále umí. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Achjo. Dvojka je špinavá, akční a hloupá. Trojka má málo soubojů, je (audio)vizuálně opojná a hloupá. Co je lepší? Těžko se to srovnává, ale těžko se to odděluje, protože třetí díl je spíše (vynuceným) dopovídáním příběhu, na který má navazovat původní první díl (tím se to snad celé uzavře nebo dluží Tony Jaa ještě peníze někde jinde?:-)). Je škoda, že takový úžasný talent, který v každé bojové scéně vládne naprosto všemu přítomnému se zaprodává hloupostem. Film utíká velmi pomalu, akce je v něm příliš málo na to, aby dokázal pouze jí zabavit, a závěrečný souboj je až smutné sledovat. Dobro versus zlo, bílá versus černá, příroda versus temné stíny.... třetí díl je prostě prohra na celé čáře, které nebudete chtít věřit. Prosím tě Tony, vrať se a mlať lidi ve filmech. Nic jiného mě už u MA filmů poslední roky nedrží... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,890Tržby Celosvetovo $2,340,363Tržby za predaj DVD v USA $3,543,046 //počet predaných kusov 235,781║ 3/4 príbehu vycucané poetické polemiky filmových klenotov od Gibsona ako Apocalypto, či Umučenie Krista, takže v tomto ohľade si naložili priveliké sústo tvorcovia ktoré nemali šancu schopnejšie ucelenejšie predať v danom príbehu, taktiež tie snové sekvencie skôr škrípu než by vystužili dej, záver sa odrazu prešupne k očakávanej akčnosti ale ani zďaleka to nemalo grády predošlých dielov, škoda /45%/ ()

Suzie05 

všechny recenze uživatele

To bylo ale strašně natočené! A dokonce i hrozně sesekané. Tony holt nemůže dělat všechno, měl by se držet toho co mu jde nelíp a to je mlácení lidí do němoty. Jediné co Ong Bak trojku aspoň trošku zachránilo byly herecké výkony hodné oskara a samozřejmě mé oblíbené bitky. Jedna hvězda za eyecandy finální zápas a druhá za Tonyho. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Po tomto neúspěchu Tony Jaa oznámil, že končí s filmovou kariérou a 29. května 2010 projel na hřbetu slona bránou buddhistického chrámu v Surinu. Tam si nechal oholit hlavu, složil přísahu a přijal jméno Kitiposano, což znamená "elegantní celebrita". Tím se oficiálně stal budhistickým mnichem, nikdo však nevěděl na jak dlouho, neboť takovéto konání je v Thajsku poměrně běžné a sám Tony Jaa se do chrámu uchyluje poměrně často. Začátkem ledna 2011 se však potvrdilo, že již není mnichem. (Raztubyl)
  • Šiesty film, v ktorom si Tony Jaa a Petchtai Wongkamlao zahrali spolu. (Johnny.ARN)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama