Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlubinách 486 metrů vysokého finského pohoří Korvatunturi se nachází nejstřeženější tajemství Vánoc. Čas vyhrabat ho právě nastal a je více než jasné, že po těchto Vánocích už nebude nikdo pochybovat o tom, že Santa Claus existuje. (Allien.9)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla kouzelně ujetá volovinka, která mě od základů velice překvapila. Asi vyměním Rare Exports za Grinche, ať mám o Vánocích nějakou změnu. Kromě asi nějakých 15 minut, kde mě ten hlavní naprosto příšerně roztomilý klučina dost otrávil svými chytráckými žvásty v jedné své boss roličce, se pro mě stává RE nejzajímavějším vánočním filmem všech dob. Nakonec mi ani nějak nevadilo, že snímek sleduji v dubnu. Celé mě to uneslo o čtyři měsíce zpátky a užívala jsem si plnými doušky. ()

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Film plný hnusných nahatých dědků kteří kradou děti pro svého pána... který je kdo ví proč v rampouchu "Ze kterého bez tak uvidíte další velké houvno. JAKO VÁŽNĚ? o_O Tohle je i na Finy.... jasnej odpad, když si ještě přidáte toho votravného divného retardovaného Laponce který se pokouší stále po všech těch sračkách co dojebal k nepoznání, prosadit... NEMOHU JINAK NEŽ DÁT JASNÝ ODPAD! RARE EXPORT je vážně film o hroudě, hnusné zapáchající koupě sra*ček! ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pozbierajte všetky americké vianočné filmy a nenájdete v nich ani tretinu originality, koľko jej je v Rare Exports. Pobavilo aj zaujalo, preto dávam 4* za film a piatu * za originalitu. Napínavé, temné, vtipné a chvíľami aj dojemné. Parádička! :-) P.S.: niečo podobné v knižnej verzii je Christopher Moore: Nejhloupější anděl. Vrele odporúčam. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Santa Claus nebo Satan Claus? A v čem je rozdíl? Aneb věci nejsou tím, čím jsou nám předkládány aneb nejpodivnější Vánoce můžou začít. Film začíná jako totální mystery, vyvine se v atmosférický horror a skončí jako parodie a kritika současné prozápadní společnosti aneb Santa Claus má hodnotu 85,000 dolarů ;-) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Áno, bolo to originálne, zaujímavé a odohrávalo sa to vo veľmi peknom prostredí. Stále mám však pocit, že sa z toho dalo vytrieskať omnoho viac. Vlastne to bola taký oddychovka, v ktorej sa toho až tak veľa neudialo. Aspoň že som sa v závere dočkal nejakej miernej "akcie", nebyť toho, šiel by som s hodnotením ešte nižšie. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Název filmu se objeví až chvilku před závěrečnými titulkami. (noelcoward73)
  • Identifikačné číslo pasu, ktorý patril vo filme Brianovi Greenovi (Jonathan Hutchings), bolo 314159265. Rovnaké číslice aké obsahuje Ludolfovo číslo známe aj ako "pí". (MikaelSVK)

Související novinky

S. L. Jackson – další prezident v ohrožení?

S. L. Jackson – další prezident v ohrožení?

14.05.2013

Být americkým prezidentem je prostě ta nejnebezpečnější funkce na planetě. Ale zároveň je to dobrý způsob, jak se stát akčním hrdinou. Tak to alespoň vidí Hollywood. Ani se nebudeme prohrabovat v… (více)

Reklama

Reklama