Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ako tak pozerám Chris Evans po úspešnom zakotvení v "prístave Captain America" ďalej vyplával do dobrých filmových vôd. Tento krát sa spolu s Annou Faris plavili romantickou riekou, s občasnými návratmi do jej minulosti až sa dostali do vzájomného zblíženia. Klasický príbeh o láske, keď žene tikajú biologické hodiny a prichádza čas sa usadiť a dlho nevidí, že jej pravý a pre ňu najlepší chlap je blízko nej. Romantika splnená 100 % , komediálnosť 50% .Najviac ma pobavila scéna, keď Ally (štíhla, nízka blondína) zamenila malého chlapca od ktorého sa dozvedela, že vyzerá ako jeho mama a potom bol záber na jeho skutočnú mamu, ktorá vyzerala ako panáčik Michelin. Celkovo hodnotím na lepší priemer 60%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Romantický bláboly nemusím, ale tohle jsem náhodou viděl, když na koukala přítelkyně a docela se to nechalo. Hlavně díky skvělé pohledné Anně. Na můj vkus to bylo až moc dlouhé. ale občas jsem se i zasmál. Ale přesto se nemůžu ubránit patosu, že všechny tyhle filmy jsou stejné. Nejdřív se seznámí či už se znají, postupně se do sebe zabouchnou, aby se v zápětí pohádali a rozešli a pak si uvědomí že patří k sobě a je tu happy end. Pokaždý je to úplně to samý! Co takhle trochu změny? ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cílovou skupinou pro tento film jsou zcela evidentně ženy, ale i já jsem se u něj celkem dobře bavil. Jasně, není to žádné veledílo, jde jen o další jednoduchou romantickou komedii, jenže těžkopádné romantiky je tady podstatně méně než humoru, takže mě nepotkal stejně nepříjemný zážitek jako včera u snímku Noc je ještě mladá. Tady mě příběh docela bavil, hlavní hrdinka mi byla sympatická právě proto, že nebyla takový ten suchý, upjatý typ, a i když jsem necítil potřebu chechtat se až k natržení bránice, po celou dobu jsem se usmíval a byla pohoda. / Poučení: "Dobré" rady z tvého okolí mohou být v důsledku pěkným peklem. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Jedna zoufalá slečna si neumí najít toho pravého a přitom to několik let, je její soused. Zoufalá slečna to samozřejmě neví a neustále hledá toho pravého. Jak si myslí, že ho našla tak si nečekaně uvědomí, že toho pravého právě ztratila. Je vám to povědomé ? Ano americké komedie jsem pořád dokola to samé. Navíc zde opět nikdo nepracuje a přitom jsou nechutně bohatí a samozřejmě každý má postavičky jak top modelky a modelové. Už to je nudné panové :). ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

Proč, když ve filmu vidím jméno Anna Faris, ve mě evokuje fakt, že to bude blbý a že ona tam bude hrát zase neskutečnou blbku? Přečetla jsem si stručný obsah a řekla si, to bude blbost. Vybrala jsem si to jen kvůli Chrisovi Evansovi. Ano, Anna Faris nezklamala a hraje tam další pitomou, blbou a docela dobře vymaštěnou couru. Dobře. Byla bych radši, kdyby to bylo o nějaký normálnější a třeba i chytrý holce (což v dnešní době vůbec nikoho nezajímá, proto se točí komedie typu Borat a Scary Movie). Ale přesto všechno, na konci to bylo velké překvapení, zabijte mě, ale mně se ten film prostě líbí!! JE to skvělá komedie, u který jsem se naprosto dokonale pobavila. Co věta, to hláška. Vtipné scény a momenty. "Proč! Kozy!" nebo jak se neustále soused Collin objevuje na chodbě jen s pidi ručníčkem. Super. Je tam krutě sexy a to přidává tu poslední hvězdičku, takže se vůbec nestydím za své hodnocení. Film 4 hvězdičky, sexy Chris další hvězdička...hotovo. Plný počet. Na procenta to má ale 80-85% a to za to, že je to od začátku jasný, jak to dopadne, ale stejně každýho zajímá, jak k tomu dojde. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama