Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

kareen 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející romantická komedie o dívce,která se rozhodne najít manžela ze seznamu svých bývalých milenců a přitom toho pravého má celou dobu poblíž.První dvě třetiny filmu jsou zábavnější,některé vtipy jsou podařené více,některé méně,bohužel ke konci se projeví častý nešvar těchto žánrových snímků a tím je zbytečná rozvleklost a natahování děje,než dojde k nevyhnutelnému happy endu.Ten je pro změnu opět docela zábavný,ale před tím si musíme vyslechnout pár přeslazených patetických proslovů v jejichž důsledku dojde hlavní hrdinka k prozření.Chris Evans je tu za pohledného sympat'áka,ale nic moc zvláštního to zas není a tak jednoznačným vítězem této dvojice je praštěně roztomilá Anna Faris.Na originalitu se tu samozřejmě nehraje,ale tak tři silnější hvězdičky si to určitě zaslouží. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

I když by se dalo říct, že je tohle okoukaný téma, tak mě to furt hodně baví. Bylo mi jasný od začátku, jak to celý skončí, ale ani chvilku jsem se nenudila. Hudba i herci se mi moc líbily. Dokonce mi Anna Faris vůbec nevadila jako tomu bylo v jiných jejích filmech. A Chris Evans byl hodně okouzlující. Takový filmy já prostě můžu, takže dávám necelých 80%. ()

Reklama

terin.manka 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu zase představuje Anna Faris jak hledá svou pravou lásku,ovšem bez toho aniž by se vyspala s dalším chlapem než kterého měla. Takže si najde telefoní čísla svých ex a snaží se s nimi vycházet znovu a přijít na to jestli se změnili po těch dávných letech. Ti kteří jsou hezcí tak jsou gayové nebo zasnoubení nebo protivní a ostatní jsou škaredí kluci a nezměnili se. Pomáhá jí s tím Chris Evans a jak by ne s ním se na konci vyspí a zamiluje se do něj. Trochu předvídatelný konec ale co. Děj to má dobrý,herce taky takže pěkný film na který se dá možná i kouknout znova. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Musím vyjádřit neskutečně ponížený obdiv všem, kteří považují za nutné pochlubit se ve svých komentářích tím, že dokázali s předstihem odhadnout děj romantické komedie. Hle jak inteligentní tvorové navštěvují CSFD. Já bohužel patřím mezi ty pomalejší, kteří si nejsou zcela jisti, zda 1+1 jsou skutečně alespoň přibližně 2 a tak jsem se nechal zcela amatérsky pobavit neustálým humorem, nahotou i sexem, což mne uspokojilo přesně na 4,1698547 hvězdy. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď sa to tak vezme, tak ten scenár je totálne stupidný, ale aspoň že pointa stála zato! Ally na začiatku filmu číta v časopise, že ženy, ktoré majú v živote viacej ako 20 milencov sa nikdy nevydajú. A tak si povie, že už ďalší milostný vzťah naviazať nechce a vydá sa po stopách všetkých jej bývalých, aby našla toho "pravého". Tak toto je základ celého scenáru, a to už samo o sebe znie dosť absurdne, nie? No a táto "zábavka" sa tiahne počas väčšiny filmu, našťastie asi tak v poslednej tretine filmu sa dej aspoň o kúsok vyvíja aj nejakým zmyselnejším smerom. A napokon príde aj pointa - hoci úplne predvídateľná už od určitého momentu v začiatkoch filmu. Ale tak treba uznať, že niektoré scénky boli celkom podarené, a mňa osobne úplne najviac z celého filmu rozosmialo toto vyznanie: Možno som nebol tvoj prvý, ale môžem byť tvoj posledný. - Prečo? Chceš ma znásilniť a zabiť? :D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)

Reklama

Reklama