Reklama

Reklama

Ally Darling pracuje v marketingu, ale její práce jí přináší jen nudu a šeď. Když si toho všimnou šéfové, dostane výpověď. K tomu všemu se navíc dočte, že až devadesát šest procent žen, které měly více než dvacet milenců, se už nikdy nevdá. Ally proto začne počítat, až dojde ke kritické hranici devatenáct, a je v šoku. Rozhodne se žít cudně, dokud nepotká toho opravdu pravého muže, ale vše se zvrtne, když se vyspí se svým šéfem. Pak ale Ally přijde na myšlenku, že svého osudového muže musí najít mezi těmi, kteří už byli jejími milenci. Pomoc při hledání jí nabídne sexy soused, jehož táta byl policistou a on po něm podědil detektivní sklony. Teď se schovává u Ally před svými známostmi na jednu noc a bere ji jako jedinou ženu, u níž se nemusí přetvařovat. Vlastně jsou si dost podobní. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (268)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Cílovou skupinou pro tento film jsou zcela evidentně ženy, ale i já jsem se u něj celkem dobře bavil. Jasně, není to žádné veledílo, jde jen o další jednoduchou romantickou komedii, jenže těžkopádné romantiky je tady podstatně méně než humoru, takže mě nepotkal stejně nepříjemný zážitek jako včera u snímku Noc je ještě mladá. Tady mě příběh docela bavil, hlavní hrdinka mi byla sympatická právě proto, že nebyla takový ten suchý, upjatý typ, a i když jsem necítil potřebu chechtat se až k natržení bránice, po celou dobu jsem se usmíval a byla pohoda. / Poučení: "Dobré" rady z tvého okolí mohou být v důsledku pěkným peklem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak pokud někdo hledá neotřelost, originalitu, tak tenhle film určitě ne. I když na obranu autorů tohodle filmu. Jen debil může hledat v romantický komedii něco víc. Jasně, ty dějový náčrty jsou skoro vždycky stejný, ale jde o to, jak herci hrajou, jaká atmosféra sálá z toho filmu. Tady myslim parádní obsazení. Anna Faris i Chris Ewans jsou sympaťáci. Takže co se týká první hoďky filmu, dobrý. Bohužel po jedný, v těchhle filmech docela běžný scéně už šla kvalita dolů. Škoda. Hodnocení mohlo bejt ještě lepší. 60%. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Poměrně kvalitní průměr, není to vysloveně hloupé. Je ovšem pravda, že to celé táhne Anna Faris, za prvé svojí sexy prdelkou, za druhé neuvěřitelnou sbírkou kukučů ve kterých nemá konkurenci. Takovouhle vtipnou mimiku měla snad naposledy Goldie Hawn. Diblík s velkýma očima, které umí nádherně vykulit....to pořád funguje. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Taková lepší americká komediálně-romantická klasika. Anna Faris je docela vtipná (stejně jako ve Scary Movie) a Chris Evans se do podobných rolí zkrátka hodí (podobný charakter měl ve Fantastické čtyřce). Příběh není nijak převratný, ale všechny postavy padly přesně do svých rolí, což tento film trošku odděluje od jemu podobných. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě klasická americká "komedie" o tom, jak se jedna "normální" dívka nemůže smířit s tím, že ještě nepotkala toho pravého a není vdaná :) Neurazí a ani nijak extra nepobaví. Co se mi hodně líbilo, bylo neustálé narážení na jejího bývalého "Nechutného Donalda" a tím tam byla vytvořena další situace, která mohla vyvrcholit skvělou pointou. Expřítele měla opravdu hodně zajímavé a na tom je to podle mě celé podložené. Skvělá byla taky Blythe Danner, jejíž postava matky byla precizní. Anna Faris jako ztřeštěná Ally zvládla vše na jedničku :) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h. (WillyMarks)
  • Snímek byl natočen na motivy knihy "20 Times a Lady" od Karyn Bosnak. (Terva)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v metropole Boston. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama