Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po ťažkom nervovom zrútení sa manželka uznávaného sudcu Koena Allegaerdtsa prizná, že celý život túži byť zviazaná a ovládaná. Aby zachránil manželstvo, podstúpi Koen čokoľvek. Aj napriek tomu, že to môže fatálne ohroziť jeho sudcovskú kariéru. (sochoking)

Recenze (21)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ja si osobne myslím, že skôr išlo o film určený pre televízne obrazovky a v takom prípade ja idem s hodnotením vždy o jednu hviezdičku nahor. Napriek tomu to aj tak bol veľmi emočný zážitok, pri ktorom zotrvať do úplneho konca a nerozmlátiť pri tom laptop, chce značnú odvahu a odhodlanie, pretože mal som sto chutí skočiť do deja a všetkých tých kokotov odporných pozabíjať, vytrhať im gule, napchať im ich do tých odporných držiek a ukázať ich manželkám a hlavne ich deťom!!! Zmrdi! ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi připomněl Formanův film Lid versus Larry Flint. Také je to především o svobodě a právu na to být jiný. Soudce Koen je ovšem narozdíl od Flinta spíše komorní a také nemíní ovlivňovat davy, chce mít jen spokojenou rodinu. Osobně si myslím, že je úplně jedno, jestli měl ve skutečnosti soudce zálibu v SM nebo to dělal jenom kvůli své ženě. Důležité je, že kde není oběť, není ani žádný trestný čin. Sama za sebe bych filmu vytkla snad jen to, že nebylo dostatečně rozvinuto, proč vlastně začal systém po soudci jít a proč jeho žena neudělala víc. Ale možná byla jen příliš submisivní:-)). 85% ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé téma, kde můj oblíbený výraz, že jsem měla velmi "ambivalentní" pocity, má v tomto případě nezaměnitelný význam. Kdo viděl, pochopí. Není všechno černobílé, jak by se na první pohled zdálo. Je to téma, které bych si asi dobrovolně nevybrala, ale nakonec jsem vděčná, že jsem se dostala na sice velmi tenký led, nicméně zpracování bylo výborné a svým způsobem hodné k zamyšlení. Občasné nepříjemné a šokující záběry jsem promrkala. Filmová výzva 2016 ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Trochu mě mate naivita hlavního hrdiny - to si vážně myslel, že se o tom nikdo nedoví...a ještě... vzít si peníze? Kdyby svoji ženu řezal (a to i přes její protest a proti její vůli!) hezky v soukromí, měl by klid. Žena by modřiny a šrámy vysvětlila pádem ze schodů anebo neopatrností ve vaně. A i kdyby měla dost kuráže si jít stěžovat, nejspíše by nepochodila. Ale zapřít se a z lásky udělat něco, co se mi příčí, to si rozhodně zaslouží trest!? ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film na základe skutočnej udalosti, pri ktorom som mala niekedy neskutočné nervy, a po ktorom mi v hlave vírilo kopec myšlienok. Láska medzi Koenom a Magdou bola silná a krásna vec a jeho "urobím pre teba čokoľvek" nehovoril len tak do vetra. Komornejšie spracovanie, dobre vybratí herci ... celkom odvážny film. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama