Reklama

Reklama

Controller

Krátkometrážní / Sci-Fi / Thriller / Akční / Romantický
Tchaj-wan, 2013, 8 min

Režie:

Saman Kesh

Scénář:

Saman Kesh, Danny Tseng

Kamera:

Isaac Bauman

Hudba:

Russ Davies

Hrají:

Luka Lu, Susan Hsu

Recenze (5)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Chlapec jde zachránit svojí dívku, kterou unesla zlá společnost. Mladík má různé schopnosti, které využívá v soubojích např. zpomalení času, telekineze,... Samotné souboje nic moc, ale efekty docela ujdou. Ve videu prakticky vidíme jak pomlátí jednu kancelář a pár flashbacků, které jsou i v prequelu (I___U). 55% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Krásně natočená akční martial arts rubačka se Sci-Fi prvky. Úžasná akce, solidní stylizace i zajímavá myšlenka a zároveň je to příběh o lásce. Přesně dle mého gusta. 8/10. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé dielko s originálnou myšlienkou a fantastickou štylizáciou, ktorá vopred spoľahlivo odradí všetkých divákov odsúdených na nepochopenie a opovrhovanie Samanovou tvorbou. 80% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Hudba napovedá... Vyzerá to ako počítačová hra, ale je to film o láske. A je to luxusné, ako všetko od Keshavarza. Bože, nech už ten človek natočí celovečerák!! ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Nepamätám si,že by som niekedy videl Tchaj-wanský kraťas,bolo to vskutku zaujímavé dielo,ktoré údajne vzniklo za 3 hodiny. Ok, takže toto dievča môže ovládať všetko? Rád by som zdôraznil, že títo ľudia zachytil jednu osobu, ktorá môže kontrolovať všetko, napr ohýbať realitu, v podstate oni zachytili Asian Girl Ježiša.HOD:50%. online TU! ()

Reklama

Reklama