Reklama

Reklama

Malý sáček diamantů jejich svět obrátil vzhůru nohama. Co na tom, že se jim do rukou dostal náhodou. Teď po nich pátrá policie i gang zlodějů, kteří chtějí kradené zboží zpět. Až dosud měly obyčejné holčičí starosti: Joanne nenáviděla práci v supermarketu, Cassandra se chystala na první rande se svou internetovou známostí, Kerrys hledala podnájem pro svou lesbickou milenku a Shannon těžce nesla, že její matka opustila rodinu kvůli milenci. Teď je všem čtyřem dívkám souzeno trávit následující tři dny ve dvou městech a dopředu tuší, že na nic z toho, co jim osud chystá, nikdy nezapomenou. Pokud ovšem přežijí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Kailo 

všechny recenze uživatele

4 různé časové roviny čtyř dívek, 3 dny které prožijí, 2 města a jeden velký BANG - film není vůbec o diamantech jak lákal, ale o uvědomění si přátelských priorit. Což o to, jako drama by to mohlo fungovat dobře, ale když film láká na akční "třpytivou" podívanou, tak je člověk zmaten když se následně jedná o emocionální puberťácký výflus. Ale i tenhle výflus umí Noel Clarke obohatit dobrou kamerou, kvalitní hudbou a líbivými herci. 55% [HD] ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle se vůbec nepovedlo. Vizuál s prošlou záruční lhůtou. Snaha o neotřelé zpracování ztroskotává na chabé a otřepané zápletce s ukradenými diamanty a na nerozhodném přešlapování, do jakého žánru film, vlastně po všech těch peripetiích čtyř nesnesitelných kravek, zařadit. Příběh se totiž točí kolem čtyř nejlepších kamarádek, přičemž každé z nich je věnován jeden mini příběh. Jedna má sklony k depresím a čmárá po zdech, druhá je blbá blondýna a to jsem si myslel, že je to jen mýtus, která se zamiluje do cizího kluka z netu, se kterým si chatuje, a ten, jak se záhy ukáže, vystupuje pod falešným profilem, třetí je lesba, co se nesnáší s bráchou a se čtvrtou prožijeme ne úplně nudnou noc na otravné noční směně v mini marketu, kde dojde právě k inkriminované loupeži diamantů ze sejfu. Jenže ta je natolik nepravděpodobně provedená, že je to až trapné. Když režisér nevěděl, jak dál, prostě holky svlékl.Ty čtyři mini příběhy jdoucí pozpátku v závěru vyústí v jakési rozbředlé finále, kdy jsem ani pořádně nepochytil, o co vlastně ve filmu šlo a proč se to tak dlouho řešilo. Kámošky byly opravdu nesnesitelně podané, a o ostatních postavách se rovněž nedá napsat nic pozitivního, včetně režiséra, který si zahrál zlodějíčka. Nijak to z té bídy nevytrhla ani epizodní účast režiséra Smithe a zpěvačky Eve. Všechno špatně, střih několika jakoby akčních scén byl nezvládnutý, trapka, co hrála "vražedkyni" zvládající na výbornou bojové umění, byla k smíchu, když vyřídila na ulici skupinku mladých darebáků několika nepovedenými kopy a celkově bych to shrnul, že holky v Londýně to asi nemají lehké, ale film o nich byl těžce nestravitelný, dost trapný a nekonečně nudný. Nikdy víc 20% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Čtyři buchty, čtyři osudy, který se protnou, pytlík diamantů a jeden vzkaz. Vykradačka, která by přes bandu nesympatickejch krůt, nebyla tak špatná, kdyby jí Clarke nerozmělňoval osobními problémy jednotlivých protagonistek. Jednak by tim zkrátil stopáž a tudíž i lehce eliminoval nudu a druhak by to bylo celé trošku dynamičtější. Takhle jsem měl velkej problém se tim vůbec prokousat. 30% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

4 holky, 3 dny, 2 města a jedna příležitost. Co by se tak mohlo posrat? V zásadě jde o retrospektivně vyprávěný příběh z pohledu 4 slečen, tak trochu obšlehnutý z Vantage Point. Film je něčím mezi teen komedií a drsnou kriminálkou. Kdyby tam nehrála Emma Roberts, asi bych se k filmu nikdy nedostal, ale i přes počáteční rozčarovanost se z toho stala povedená adrenalinová skládačka, která to, co ztrácí na komplexnosti děje, dohání vtipem a povedenými dialogy. Kombinace je to vskutku prazvláštní, ale ve výsledku docela dobře funguje a vše do sebe příjemně zapadne. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

14.12.2010 ~ Popravdě, už mě začínají tihle "Knoflíkáři" pěkně nudit. Něco se děje několika lidem natolik propleteně, že to má být zajímavé, ale po sté první už to fakt nudí a navíc, když je to tu jen proto, že je zajímavý koncept, ale obsah nestojí za moc, jde to celé do kopru a ani koprovka z toho není dobrá. ~ 4 kamarádky se takhle sejdou, poklábosí, narazí do nich černoch, co ukradl diamanty, ty spadnou některé asi do kabelky, nebo co (?) a všechny teď mají za zadkem někoho, kdo ty diamanty jakože vážně moc chce zpátky. Jedna holčina by moc chtěla kluka, ale je permanentně v depce, druhá si to chce poprvé rozdat se svojí známostí přes internet, a tak jede do New Yorku, kde mj. dělá nějaký konkurz na něco (hvězdička...), třetí maká v supermarketu a čtvrtá je lesba, co jí leze na nervy rodina. Jejich osudy se proplétají, vždycky se vrátíme na začátek příběhu jedné ze slečen a pozorujeme, jak se co odvíjelo od chvíle srážky s černochem a konec vyúsťuje v předvídatelné "ha, to jste nečekali, co? NEČEKALI, JASNÝ???!!!" a navozující možnost pokračování. ~ Upřímně mě to ani trochu nebavilo a to tak moc, že jsem to až přestával sledovat a tak nakonec ztratil nit. Prý nejlepší britský film. Prostě další "knoflíkařina", která mě nedokáže zaujmout ani tím, že se tam jedna svlíkne a rozdá si to s klukem a druhá si to rozdá s holkou. Možná proto nejlepší britský film... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • 4.3.2.1 je zkratka pro 4 dívky, 3 dny, 2 města a 1 šanci. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v anglickém Londýně, v americkém New Yorku a ve studiu Pinewood. (Terva)

Reklama

Reklama