Reklama

Reklama

Pixely

(festivalový název)
  • USA Pixels
Krátkometrážní / Animovaný
Francie, 2010, 3 min

Režie:

Patrick Jean

Kamera:

Matias Boucard

Obsahy(1)

New York je z obrazovky do odpadu odloženého televizoru napaden osmibitovými kreaturami, vycházejícími z dosovských PC her, a postupně jimi pohlcován a ničen až do chvíle, než se z naší modré planety stane zeměkrychle. (kikulin)

Recenze (176)

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

pekny napad, to se musi nechat, skoro sem uz videl, jak se toho ujima takovy Bay, to by byla zase smrst... A musel sem se taky smutne pousmat, kdyz sem si uvedomil, jak by to taky mohl zprasit... pixely mluvici perverzni vtipy, pixely ve tvaru... No nic, to by uz moc zajimave nebylo, spis k placi. Ale tahle predem prohrana valka s pixely, takova valka svetu 2, roztazena jen na 3 minuty byla hodne kreativnim pocinem. opravdu tleskam tvurcum, jsou to machri. Zaver me zdesil, zpanikaril a uvedomil jsem si, co je smyslem zivota :-))) (ale po mirnem uklidneni to zase nevim). finale jen pro silnejsi povahy, je to horsi nez Matrix ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám pořádnej krátkometrák :o). Všecky ty hry sem, jako podle mě většina uživatelů, tůze moc rád pařil. Takže je pro mě taková žába přeskakující vozovku opravdová lahůdka :o). Asi nejhezčí je tryskání vody z požárního hydrantu. Klobouk dolů před nápadem a před bezchybným zpracováním dvojnásob! ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

To je tak, když se urodí špičkový nápad a ještě se k tomu přidá bezvadné zpracování, to se pak dějí zázraky. Škoda jen jedné věci, že to bylo tak krátké. Na tomhle místě obvykle píšu, že by to chtělo celovečerák. Ten už bohužel máme, a tak raději nenapíšu nic, protože bych se zase akorát zpětně nasral nad tou ubohostí. 95% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vtipnej napad na pixelovskou invazi, kdy se objevujou stary znamy dosovsky postavy typu Pac Mana, Arkanoida, Donkey Konga, Bomber Mana, ale treba i Tetris a postupne meni celej svet na pixely. Takze to je jak prijemna vzpominka na tyhle hry, ktery kdysi kazdej paril, ale zaroven to ma prekvapive povedeny triky. Jen ten konec je zbytecne uspechanej. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Font názvu filmu je nakreslený Markem Colemanem z firmy Bitmap Brothers, použitý například ve hře „Xenon 2: Megablast“. (kriplozoik)

Reklama

Reklama