Reklama

Reklama

Darkroom

všechny plakáty
Krátkometrážní / Thriller
USA, 2010, 5 min

Střih:

J.D. Smyth

Obsahy(1)

Snímek z cyklu "Parallel Lines". Mrazivý snímek, který nahlíží do surového soukromí lidí z různých vrstev, především prostitutek. Veškeré dění sledujeme pomocí dalekohledu jednoho slídila. (zdeny99)

Recenze (8)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Krátký film elektrizující napětím tak výrazným, až to skoro člověka donutí okamžitě si pořídit tu maxi-širokoúhlou televizi, díky níž všech pět snímků Parallel Lines vzniklo. Znovu je tu spousta odkazů na výborné snímky (Klub rváčů, Temný rytíř) - ale to si klidně mohu nalhávat, záleží čistě na divákově vnímání jednotlivých scén. Nicméně faktem zůstává, že je to mrazivě strhující až do poslední vteřiny... Na pěkný zadeček se také nedívalo špatně :-). Ke shlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=Ue55SLIA3tc ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Johnny Hardstaff se předvedl. Jednoduché, ale skvěle natočené, vymyšlené s pointou. Pětice "komerčních" kraťasů k Phillips Cinemo od společnosti Ridleyho Scotta nepřinesla nejkvalitnější díla, ale obrazově jsou to opravdové šperky, které prezentaci nádherné televize ještě prohlubují. Pro mě osobně je právě Darkroom tím nejzajímavějším počinem, které mi chvílemi silně připomíná svět Blade Runnera a moc rád, bych se podíval znovu a hlouběji do tohoto temného světa... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Spolu s The Box nejzdařilejší z pětice filmečků prezentujících Ambiligt od Philipse. Darkroom je však z nich nejnapínavější a taky v něm máme možnost vidět pravého Unicorna! :-) 80% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nadmíru stalkerský a mrazivý kraťas, který odkrývá, co se děje (resp. může dít) za zavřenými dveřmi. Tento krátký snímek zaujme zejména svým observačním vizuálem a samotným nápadem s děsivou pointou. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

/Snímka z projektu Parallel Lines/ Špionážne a pretechnizované, temné a trochu úchylné, ale ohromne pôsobivé. Navyše to má skvelý hudobný podklad. (8/10) ()

Reklama

Reklama