Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carson Wheetly je milionářský synek, jehož životní idylka skončí v okamžiku, kdy se dozví, že jeho otec zemřel při automobilových závodech. Při čtení závěti navíc vyjde najevo, že většina peněz zůstane zablokována a on je dostane ve chvíli, kdy se ožení, nebo když se vrátí na školu. Přesvědčí proto svou přítelkyni Rachel, aby si ho vzala. Nedlouho poté dorazí policie a Carsona zatkne za údajné znásilnění dívky, která se účastnila jeho večírku. Za pomoci právníka se podaří s dívkou sjednat dohodu. Ona za 5 milionů dolarů stáhne obvinění. Jak se brzy ukáže, celá kauza byla předem domluvenou a precizně promyšlenou akcí, a to nejen ze strany údajně znásilněné dívky a její kamarádky... (TV Nova)

(více)

Recenze (49)

kingik 

všechny recenze uživatele

Už je to moc obehrané. Protřelý divák od počátku ví, že i ta nejhodnější postava ve filmu se na konci ukáže jako záporná, a to že jeden na druhého šije podraz, je také zcela jasné. Před kameru se podařilo nahnat vesměs nesympatické a málo známé herce. Mrchy Jillian Murray a Marnette Patterson, ačkoliv hrají v erotickém thrilleru, tak nic moc neukáží z anatomického hlediska a erotické scény jsou zde natočeny hodně podprůměrně až trapně a vyskytuje se zde vlastně jen jedna. Poměrně trapně už vyznívá tahle vyčpělá hra plná intrik a podrazů, která disponuje spíše televizní režií, mírně přepáleným scénářem, a jak už bylo zmíněno v úvodu, i předvídatelným vývojem událostí. Jsou mnohem horší filmy, než je tento, ale vzít u každého nového dílu syžet z předchozího a zcela jej okopírovat, rozhodně není inovativní postup, a proč se dívat na něco, co už bylo k vidění v předchozích třech dílech, jen s jinými herci. Přesto pod tři hvězdičky nejdu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Samá klišé, nudné dialogy a boj o život, kdy je divákovi úplně fuk, kdo koho zastřelí. A ten polopatický výklad na konci... Nicméně 29letý Ashley Parker Angel (novomanžel bohatý synek Carson) a 23letý zpěvák pop music a hip hopu, autor songů a tanečník Joshua Paul Randall (Carsonův soupeř) mě udrželi do obrazovky až do hořkého konce. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ten příběh už prostě znáte, každou jeho vteřinu, každý jeho krok. Protože jste to již viděli třikrát. A ani nové tváře na tom nic nezmění. Navíc tady už ty náhody a chování postav nevychází ze samotného příběhu ale z formy, do které chce film zapadnout a kterou chce využít, takže se podřizuje příběh "náhodám" a ne opačně - což se možná dělo již v předchozích dílech, ale tady je to přímo okaté a kazí to logiku děje. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Kdyby člověk v posledních pěti letech neviděl předchozí díly, tak by i řekl, že to má nápad ( ačkoliv ty zvraty jsou už překombinované do absurdna ). Herečky jsou mladší, nahatější a přibylo mrtvol - jinak si myslím, že název v originále .. foursome je celkem vypovídající o jak divokou věc půjde - ale tak horký to není. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Na počtvrté trošku jinak, nejedná se o trojůhelník, ale o čtyrku a nejen o tu. Já si dal všechny díly během pár dní což je chyba, neboť už vás toho moc nepřekvapí a jen si tipujete kdo koho podrazí dřív a poměrně to vychází. Najde se tam vždy něco co vás nenapadne, ale i tak už to není ono jako v prvním díle, kdy je to originální, tady už jen převařují už vyvařenou vodu. Přesto aspoň plus za hezký holky. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Florida, a to konkrétně ve městech Miami, Los Angeles a Fort Lauderdale. (GASTON73)

Reklama

Reklama