Reklama

Reklama

Cars Toon: Burákovy povídačky

(seriál)
  • Česko Autogrotesky (více)

Cars Toon: Burákovy povídačky "Mater's Tall Tales"  Roztúrujte motory a sledujte nezapomenutelnou sbírku Autogrotesek, ve kterých hlavní roli hraje Burák, milý a bláznivý odtahový vůz z filmového hitu Auta. Tvůrčí tým společnosti Disney Pixar přináší devět zábavných Povídaček, ve kterých nebudou chybět býčí zápasy, závody odtahovek, rockové koncerty, obří bouráky, a dokonce ani úplně fantastické odhalení.

Navíc máte příležitost spatřit nové, dosud neviděné Autogrotesky Soukromé očko Burák a Burák na Měsíci. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

hippyman 

všechny recenze uživatele

No kurňa! Některé povídky skončily doslova v příkopě (Kaskadér, Hasičák), jiné zas projely obloukem kolem mě (Burák na Měsíci, Burák v Tokiu)... zbytek dojel do cíle a více či méně pobavil, ale tyhle grotesky jako celek nemůžu hodnotit lépe než třemi hvězdami. Záležitost pro nejmenší diváky, případně největší fandy jinak skvělého filmu. Nebo oboje. 60% ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Komentátory, kteří rádi používají gastronomické metafory, bych rád upozornil, že chtějí-li vědět, co jsou tématicko-žánrové JEDNOHUBKY, měli by si dát Burákovy povídačky. Radost z jejich preciznosti mi sice zkazilo zjištění, že jde o doplňkový sortiment k prvoplánově komerčnímu produktu, ale konec konců je to vedle Pohádek o mašinkách s kouzelníkem Zababou jediný snesitelný seriál s dopravními prostředky jako postavami. (Navíc s nebývale dobrým českým dabingem.) ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

No nekecám, fakt !!! Povídka první - ** KASKADÉR. Americké barvy mu seknou. CITÁT - Kupte si Burákův předkus !! Povídka druhá - **** HASIČÁK BURÁK Sakra i v tom červenym vypadá dobře, co ? CITÁT - Tam je ta fabrika na benzín a sirky !!! A počkejte až ho v této povídce uvidíte jako doktora - já tam u toho byl. Povídka třetí - *** BOURÁK BURÁK. Přivítejte Arašídu !!!! CITÁT - Ale já jsem Burák !! Povídka čtvrtá - ***** UFO. Parkoviště 51. Tajná základna. CITÁT - Kurňa, kuuuurrrrňa. Povídka pátá - *** EL TÁBURÁK. CITÁT - Červený lak se někdy nevyplácí. Povídka šestá - **** BURÁK NA MĚSÍCI. Jsem autonaut. CITÁT - Houstone, máme problém !!! Povídka sedmá ***** BURÁK METALISTA. Začínali jsme v garáži. CITÁT - Kurňa, kurrrrrňa, kuuuuurrrrrrňňňaaaaááááá !!!!!! Povídka osmá - **** SOUKROMÉ OČKO. Pak přijela ona, měla gumy s bílým pruhem, co mě odjakživa rajcovaly. Povídka devátá - ** BURÁK V TOKIU. Burak - san měl pěkný tuning, byl v něm bourák. CITÁT - Aligator. Na dvd je velká spousta bonusů. Třeba ten, jak Mc Queen ukazuje mapu a potíže kolem této scény. Uvidíme také předlohu pro Buráka. Spousta nepoužitého materiálu a nápadů, které nejsou realizované. A další a další bonusy. No fakt, nekecám !!!! Celkem za ****. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Na Burákovy povídačky si docela živě vzpomínám a v dětských letech, kdy jsem na DVD sjížděl (mrk, mrk) Auta téměř neustále, mi Burákovy povídačky přišly jako adekvátní náhrada, kterou jsem chtěl vyplnit čekání na Auta 2. Malé epizodky rychle odsýpají, některé mají i fajn nápady a hlavně jsou totálně střelené, že mé malé já jásalo nadšením. Dnes už ale smířlivějších 70% dávám hlavně spíš nostalgicky, neboť ne všechny epizody strefují terč tak dobře, jako jiné. ()

Eeve 

všechny recenze uživatele

Viac - menej podarené "dôvetky" a dobrodružstvá Buráka / Matera z filmov Cars. Miestami vtipné, bohužiaľ miestami aj nudné, hlavne kvôli vysokej repetetívnosti, po slovensky povedané - na jedno kopyto :) prakticky tu sledujeme stále to isté, dokonca poväčšine s rovnakým textom, len s minimom odlišností, čo je škoda, ak by to Pixar zobral trošku inakšie, a pomenil príbehovo, bolo by to určite zaujímavejšie. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě, kde se Burák stane wrestlerem, zápasí také proti „doktorovi“, který má na svém autě nápis „Doctor Badgood“. Odkazuje tak na jednu z nejznámějších písní rockové kapely Mötley Crüe „Dr. Feelgood“. (thestrycekfido)

Reklama

Reklama