Reklama

Reklama

Přemluv bábu

všechny plakáty
Krátkometrážní / Publicistický / Dokumentární
Česko, 2010, 4 min

Obsahy(1)

"Zajeďte za bábou a dědou a přemluvte je, aby volili pravici."
Jiří Mádl a Martha Issová se videem obsahujícím tuto výzvu rozhodli apelovat na mladé lidi. Vyzývají je, aby se pokusili zvrátit výsledky nadcházejících parlamentních voleb svým vlivem na prarodiče. (oficiální text distributora)

Diskuze

Uživatel Miller smazal svůj příspěvek.

nedegen

nedegen (hodnocení, recenze)

a co ti mladí lidé co tohle spolkli i s navijákem... jak to asi vidí teď? nevídí, nezajímá je to, mají dost svých vykonstruovaných puberťáckých problémů...

tradiční hodnoty před očima mizí... visáči forever

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

sgtWolk: hlavně je pravičák... ale vlastně proč to tu vůbec říkám...

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Monoxid: ne to nám slibovali akorát evropská komise a stejně kde jsme teď máme ještě větší dluh než před tím tehdy to bylo 121 tisíc teď je to 150 tisíc, ale o tomhle se bavit zde to ne.

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

Akira777: ale EU slibovala, že budeme blíž Řecku...

sgtWolk: chceš říct, že bys se rád dal dohromady s pravičákama a začal po ostatních střílet?

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

sgtWolk: Ae to je hnus.

 

No po dvou lertech od toho co nám bylo slibováno že nebudeme blíž k Řecku přece jen jsme. Spot víceméně je lživý a děsný. Forma nestojí za to. Jsme sice levičák, ale kdyby to aspoň bylo vitpný, tak sand zauvažují i nad větším hodnocení takhle to nejde.

sgtWolk

sgtWolk (hodnocení, recenze)

S pravičákama se musí udělat to co udělal Breivik na ostrově Utoya.

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

Zaplman: problém je ale v tom, že česká vláda sestává z levé levice a pravé levice (tudíž má obě ruce levé) a jakkoli by se mohlo zavádění školného zdát ušlechtilým krokem ke zkvalitnění školství, má to být jen další záplata na to selhávající sociální hospodaření...

popkec

popkec (hodnocení, recenze)

Myslím teď oficiální vyjádření ODS, TOP09 v televizi. Je to i na youtube.

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Všichni pravičáci to nechválili. Ostatně, kdyby tvoje teze byla pravdivá, tak by to znamenalo, že CSFD je levicovější, než snowboard, PET láhve a batůžky dohromady.

popkec

popkec (hodnocení, recenze)

vegetol.mp: Tak proč to (přemluv bábu) všichni pravičáci chválili? Že by na to taky skočili?

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

F/Allenn: Jakejch paroubkofilů??? Lidi jen nějak nechápou, jak je např. možný, že pro nejsilnější pravicovou stranu ve státě, točí předvolební spoty velký pravičák Filip Renč, který tak pěkně hraje v komunistických Rodácích. To jim potom podobné agitky jako je Přemluv bábu, přijdou lehce falešné a začnou přemýšlet, jestli si z nich někdo nedělá prdel. Prostě hnus, velebnosti.

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

kiddo: woody není jen pravičák. Je to zbabělec, osobní přítel Bin Ládina a západní agent, kterej zbaběle blokuje poštu, ale já mám své lidi všude a napsat mu něco mi nedělá problém. :)

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

woody, jednoduše, abys to pochopil i ty: rasismus je pravicový, nenávist je pravicová, zabíjení je pravicové, populismus je pravicový, vyhánění je pravicové, vlastenectví je pravicové, národní socialismus je pravicový, kapusta je pravicová. Tak už se laskavě pokorně skloň před špíno učencem a zalez do díry.

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

woody: Libertofašisti uctívají stát jako svého nepřítele, jde jim o velikost národa, ale s neposlušnými občany, mají sklony k voluntarismu a futurismu, chtějí organickou jednnotu, ale se suveréními jednotlivci.

woody

woody (hodnocení, recenze)

Spinosaurus: Jelikož sis libertofašismus právě ted vymyslel, tak nám povez, co si pod tím představuješ...

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

Tak zaprvé, o tobě jsem nemluvil. A za druhé, když existuje sociálfašismus, tak proč by neexistoval libertofašismus. :)

woody

woody (hodnocení, recenze)

Spinosaurus: Ale mlho, už jsem vám stokrát říkal, že extrémně pravicový libertariánství, v mém případě minarchismus, nemá s nacismem, respektive s fašismem co dělat ...

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

woody: Takže pro tebe budou dost pravicové, až se tady začne hajlovat? Nemluv o zdání nebo píře pravicovosti. Top09 i ODS jsou pro tebe teda levicové, myslíš to tak?

woody

woody (hodnocení, recenze)

Spinosaurus: ale pořád jsou, ty politologu, spíše středové strany, byť si hrají na pravicové ... když porovnáš programy západoevropských liberálně i konzervativně pravicových stran, tak pochopíš, že i taková na české podmínky silně pravicová topka je spíše středová ... Američan, který si program topky přečte, dokonce usoudí, že jde o stranu levicovou ... Což je nemilá skutečnost na kterou jsem narážel, než sis to přihasil se svou obsesí s nedoštudovaným inštalatérem, co si v bombru hraje na Führera ...

Spinosaurus

Spinosaurus (hodnocení, recenze)

woody: Já říkám jen to, že DS je populistická strana, jejíž program sahá na všechny strany, ale svojí podstatou je pravicová a myslím, že jsou o tom přesvědčeni i její pohlavárové. To, že DS je populistická strana neznamená, že tady není pravice pane diskutére. Jen namátkou: ODS, TOP09. To jsou seriózní strany, které narozdíl od jiných vědí kam směřují.

woody

woody (hodnocení, recenze)

Spinosaurus: Takže potvrzuješ, že tady není pravice, ty diskutére ...

Reklama

Reklama