Reklama

Reklama

The Last Exorcism Part II

  • USA The Last Exorcism 2 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film je The Last Exorcism 2 je pokračovaním hrozivého príbehu mladého dievčaťa. Nell Sweetzerovú (Ashley Bell) našli samú a vydesenú v lese. Hoci sa po čase vracia späť do civilizácie, nemôže si spomenúť, čo sa s ňou vlastne stalo. Uvedomí si však, že je poslednou žijúcou členkou svojej rodiny. Začína nový život, avšak s jej návratom sa prebudí aj silné zlo, ktoré má s Nell nepredstaviteľne desivé plány. Tie ju môžu opäť doviesť až na pokraj pekla, kde jedinou šancou na záchranu môže byť už iba rituál vyháňania diabla. (DJ Rocco iNc)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (59)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Extrémně natahované, nudné nic a po velmi slušném prvním díle vyloženě pád na hubu. Část II nemá absolutně čím zaujmout. Nic zajímavého nepřináší, ke strašení používá zásadně samých klišovitých motivů, které známe z nepřeberného množství duchařin / vymítačských snímků. Hlavní hrdinka je navíc úplně mimo veškerá kritéria, díky kterým bych k ní mohl pociťovat nějaké sympatie. Nuda, nuda, nic. 3/10 ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nejspíš půjdu proti většině, ale po nicotní jedničce a velkém přemlouvání jestli vůbec zkusit dvojku, se jedná o milé překvapení. Dvojka se vydala svou vlastní cestou a to je v tomto případě dobře. První minuty zaujmou hlavně hudbou a scénou na začátku, dále tempo mírně klesne, ale pořád se svým způsobem něco děje. I když Last Exorcism Part II mohl nabídnout daleko víc a vykradl pár klasik, tak je rozhodně snesitelný. Závěr ani tak nepřekvapí, při nejhorším se dá zvládnout a i divák může pocítit mírné napětí. Když vstoupil démon do dívky, některé scény šly vytvořit daleko lépe, což docela zamrzelo, poněvadž to bilo ošklivě do očí. Přesto natvrdo říkám, že se jedná o mírný nadprůměr, což je potěšující, protože jednička se blížila spíše k odpadu .. 5/10 = 54% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Pokračování, který svojí kvalitu převzalo do puntíku z jedničky. I přes jinýho režiséra, netuším jestli byl až tak malej rozpočet, ale ta digitální stránka je o ničem. Když už se snažej o vymítání tak to musí mít zlámaný kosti, hlasy z temnot, nechutný scény. Tady se vydali cestou, která nemůže udělat žádný Haloo, protože to nepřináší absolutně nic. A to sem to musel zkouknout na dvakrát. Úplně zbytečný dva díly v mým životě. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Typickej "direct to dvd" sequel. V podstatě je to takovej balíček šílených představ a audio-lekaček, který po každých třech minutách diváka obdaruje první nebo druhou variantou, často i mixem obojího. Občas úspěšné strašení se však utápí v absenci atmosféry. Většina scén se totiž odehrává za dne, a když už přijde na nějakou noční sekvenci nebo samotný závěr, všechno skončí dřív, než byste řekli Abalam. Ashley Bell nehraje vůbec špatně, film ale utáhnout ještě nedokáže. To přijde třeba časem. Jinak upuštění od formy FF, kterou se chlubila jednička, byla pro mě změna vítaná. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První díl se sice moc vřelých diváckých ohlasů nedočkal, ale kupodivu si na sebe dokázal velmi pěkně vydělat (rozpočet 1.8 milionu dolarů – výdělek 67.7 milionů). Takže bylo jen otázkou času, kdy někdo přijde s dalším pokračováním. Eli Roth se opět chopil produkce a do režisérského křesla tentokrát usedl kanaďan Ed Gass-Donnelly, který až doteď neměl s hororovým žánrem žádné zkušenosti a to se bohužel projevilo i na kvalitě celého filmu. Už jednička nebyla žádná sláva (v mých očích nebyla ani průměrná) a přestože dvojka disponovala větším rozpočtem (5 milionů dolarů – výdělek 15.1 milionů dolarů), tak ani ona za moc nestála. K dobru musím tvůrcům přičíst to, že se tentokrát nejednalo o žádný found footage. Ovšem stejně jako předešlý díl i tento měl obrovský problém s uceleným dějem a především jsem opět postrádal potřebnou atmosféru, kterou by podobně laděné filmy měli mít jako svou prioritu. Po úvodní scénce z ložnice jistého páru se totiž dočkáme opravdu zdlouhavé pasáže, která byla nejen nezajímavá, ale i neskutečně nudná. Kromě několika vzpomínkových pasáží jsme totiž nuceni sledovat kupu nezáživných dialogů a začleňování se hlavní hrdinky do nového života. Chybělo mi napětí, pořádné lekačky a když už jsme u toho i dobré herecké výkony. 30% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama