Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Uvolněná studie vztahu mezi mužem a ženou, s věčně nezodpovězenou otázkou - má přátelství šanci ustát svoji výchozí pozici? Tak to by mě taky zajímalo... A i když ani další z pokusů o jednoznačnou odpověď nevyšel, díky příjemným konverzantům a vcelku vtipným promluvám se zklamání nekoná, ač koncem jsme se už malinko protrapnili, což lze přičítat vedlejšímu účinku žánru, takový desátek na oltář romantiky... Daniel Radcliffe je každým dalším filmem přesvědčivější (jen pokud by své pokusy o široký úsměv chtěl uplatňovat častěji, radila bych konzultaci s čelistním chirurgem) a na Zoe Kazan si teprve zvykám, ale mám obavy, že pokud dramaticky nezmění svůj projev, dřív, než si ji stačím oblíbit, nebudu jí moci vystát. Jinak - to by člověk nevěřil, kolik výkalů měl Elvis Presley v tlustém střevě, když zemřel... ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ninety nine per cent honesty is the foundation of every relationship... so bloody true! --- Kecka Wallace by se uživil daleko spíš jako stand-up komik než coby tahoun jinak sotva vyčnívající romanťárny. Jako pěst naoko tam občas působil, fakt že jo; a přitom se ani žádný "protiklady se přitahují" nekonalo. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Takovej schovanej filmeček tenhle What If je a jaká se z toho vyklubala příjemná konverzačka, až by nebylo od věci si některý ty fráze zapamatovat a v příhodným okamžik je použít :-) Teda ne, že by se tu pronášela nějaká životní moudra (chraň bůh), ale na dvojici Chantry-Wallace se zatraceně příjemně kouká, Radcliffe každou svou další rolí potvrzuje, že škatulku "Harry Potter" odhodí dřív, než byste řekli famfrpál ;-) Plus skvělý soundtrack, plus krásný Dublin, plus pro mě, hororovýho fanouška, velký poster Sinisteru na jednom z dublinských autobusů :-) Fajná záležitost, ale Fool's Gold vypadal ale hodně nechutně, jen o něco méně, než okurky v trojobalu... :-) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já mám Zoe ráda, nemůžu si pomoct. Asi se v těch jejích rolích tak trochu vidím. Tady jsem se musela smát jejímu koupání v rybníku. To jsem totiž celá já a kdo mě trochu zná, tak přesně ví proč:-) Jinak jsem naštěstí zcela oproštěná od srovnávání Daniela s Harry Potterem, takže můžu s klidem napsat, že tady Wallace a Chantry byl moc prima párek, který vám zpříjemní pár minut vašeho života. A teď mě omluvte, jdu totiž vylézt na střechu pozorovat hvězdy a vezmu si sebou bláznovo zlato, protože jsem strašně zvědavá, jak chutná. Za Zoe **** ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato je to spíš hezká osmička, ale konci se daří vydolovat emoce, všichni jsou naprosto přesní (Radcliffe v poslední době hrozně ruluje, Driver stabilně super, Zoe rozkošná) a Dowse nešetří nápady, takže si tam klidně jednu anticynickou pěticípici přihodim. "Sleeping feel-good film of the year" ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Hneď na začiatku filmu, presnejšie v čase 00:01:58, si Daniel Radcliffe štrngne uzavretou fľašou piva (je jasne vidieť vrchnák od piva), no v zápätí je vidno, ako pije z otvorenej fľaše. (Marry94)
  • Počas nakrúcania v Dubline strávil Daniel Radcliffe večer na párty s futbalistami Dublin Minor Gaelic v dome, v ktorom oslavovali víťazstvo na All-Ireland Minor Championship. Avšak ďalšie ráno bol na pľaci o ôsmej. (Mathew234)
  • Napriek tomu, že prevažná časť filmu sa odohráva v Toronte, je možné si všimnúť hneď v niekoľkých scénach (00:07:40 – Wallace so synovcom sledujú horor, 01:19:20 – scéna v bare), že postavy nefandia "domácemu" hokejovému tímu (Toronto Maple Leafs), ale paradoxne ich najväčšiemu rivalovi – Montrealu Canadiens. (mclenin)

Reklama

Reklama