Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jakožto hlava společnosti W po smrti svého adoptivního otce se Largo Winch rozhodne, k překvapení všech, že ji prodá a výtěžek dá na vytvoření ambiciózní humanitární nadace. Avšak v ten samý den je obviněn ze zločinů proti lidskosti neznámým svědkem. Aby dokázal svou nevinu, musí Largo po stopách svého dosavadního života, a to až do samého srdce barmské džungle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

mortak 

všechny recenze uživatele

Komiksová dobrodružství Larga jsou vždy rozdělená do dvou dílů. V prvním je skrytý nepřítel skoro úspěšný, a Largo končí v bezvýchodné situaci. No a ve druhém dílu to všem natře. 2*48 stran, akce a dialogy jsou vyvážené, a je to čisté béčko. Film se snaží všechno rozehrávat, postavy, které by v komiksu řekly pár vět, tady mají o hodně víc prostoru, protože je hrají hvězdy (ano, Sharon Stone konečně hraje postarší vyšetřovatelku), Largo miluje a trpí, jeho sluha se snaží být humorný, ale proboha vždyť je to akční béčko! Od jedničky se akční scény zlepšily, jsou propracované, dobré, ale je jich málo. Možná bych dal tři hvězdy, ale protože znám komiks... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Náhodou je to paráda!! Sice mnohem jednodužší děj než v jedničce, ale lepší akce, hlavně osobní souboje. To jsem nechápal, jak tam Largo všechny vždycky seřeže od běžnejch týpků přes Barmský vojáky až po speciální jednotky. Parádní akční záležisot, vypnout mozek a bavit se. Navíc Largo je pořád neuvěřitelnej sympaťák a super taky bylo, že dostal víc prostoru jeho francouzskej sluha, naprostej perfekcionista, kterej si jde za svým úkolem líp, než kdokoliv jinej ... ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dvojka je diametrálne odlišná ako jednotka. Dejovo, výpravou, obsadením. Jedna chcela upútať. Skvelá akcia, jednoduchý dej. Dvojka už ide hlbšie. Scenár je prepracovanejší, vyvrcholenie príde v samom závere. Akcie nieje veľa, ale keď už je, tak je o to veľkolepejšia. Naháňačky, výbuchy a bitku sú fajn. Trochu za vlasy pritiahnutý súboj v kúpelni prepáčim len kvôli skvelej choreografii a strihu. Lokácií nieje mnoho, ale ukazujú krásu krajiny. Stone musí mať skvelých balzamovačov, lebo má už asi 300 rokov a stále vyzerá dokonale. Čo sa týka zvyšku obsadenia, celkom sa podarilo. Ako som povedal, lepšie po scenáristickej stránke, akcie trošku menej. 3 z 5 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Takhle: Pro tu délku si to určitě zaslouží víc akce. Není to špatný, akce tu ale moc není, což mně jako docela mrzelo, protože trailer byl plný výbuchů, osobních soubojů a přestřelek. Ze začátku byla parádní automobilová honička, vynikající destrukce a parádní efekty. Sem tam se střílí, ale co se osobních soubojů týče, těch tu bylo docela dost a byly parádní, ale na mně pořád málo. Ale hlavní hrdina Largo je fakt sympaťák, není to žádná natlučená mašina, jako je třeba Rambo, ale prát se fakt umí. Ještě jsem neviděl jedničku, takže se mám v plánu na ní podívat, protože dvojka byla docela slušná. Když jde o akci, napětí je skutečně znát, mráz mi běhal po zádech, ale první polovinu čekejte ukecanou. Jen ze začátku automobilová honička, potom kecání a až od té Barmy se tak trochu rozjede akce. Pár soubojů, mimochodem scéna s padákem se mi moc líbila a celkově je to film, tak na dvě shlédnutí. Líbilo se mi, že se neustále střídaly lokace, ale pro takovou délku jako je 120 minut a film s takovým sympaťákem, si fakt zaslouží víc akce. Čekal jsem víc, nespočet explozí, víc osobních soubojů a mnoho přestřelek, ale dostal jsem možná, ani ne polovinu. Ale na nic si to nehraje, v klidu jsem to dokoukal, potom jeden velký zvrat, no uvidíte sami. Tenhle díl celkem ujde, ale čekal jsem o dost víc a tak očekávám trojku a to mně ještě čeká jednička. Jinak mi film, ale nevadí a klidně se na něj podívám znovu! :) > Za mně: Slušných 70% :)! - PS: Ale další důkaz, že Frantíci v akčním průmyslu, mají neuvěřitelně, uvěřitelnou nadvládu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €20miliónovTržby Celosvetovo $14,400,000▐ Klasický akčný film, ktorý je technicky dobre zvládnutý, akcia v norme, dobrý vizuál, zaujímavé prostredia, dejovo miestami taká obohraná schéma ale ako taký priemer si to vystačí. Troška to malo nádych Ramba. /55%/ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Bitka počas voľného pádu sa skutočne natáčala vo voľnom páde. (m.a.t.o.)
  • Pre potreby automobilovej naháňačky bolo použitých a rozbitých 12 vozidiel Mercedes ML a 3 Audi A6. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama