Reklama

Reklama

Laura, její hvězdička a tajemný drak Nian

  • Německo Lauras Stern und der geheimnisvolle Drache Nian (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sedmiletá Laura cestuje s rodinou do Číny, kde má její matka hrát na violoncello v rámci oslav čínského Nového roku v Pekingu. Laura si s sebou přiváží malou hvězdu - svou nejlepší kamarádku. Za pomoci hvězdičky se Laura spřátelí s Ling-Ling, a tak vznikne hluboké přátelství dvou dívek. Hvězdička se během nehody srazí s kostýmem mytického tvora Niana - napůl psa, napůl lva - který ožívá a doprovází Ling Ling domů. Může se totiž utlouct po sušenkách, které má holčička u sebe. Jakmile Ling Ling zjistí, o co mu jde, rozhodne se vrátit hodnotný a oživlý kostým zpátky do opery. A Nian umí i létat! (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

gpx 

všechny recenze uživatele

Hodně barevná, hodně zářivá a hodně ufňukaná pohádka pro holčičky o drakovi, hvězdičce a čínském kulturním dědictví. Jen bych rád upozornil, že vztah mezi malými hrdinkami rozhodně není přátelstvím. Je totiž plný sobectví a citového vydírání. I když ... mezi děvčaty to vlastně takhle funguje. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Vůbec bych nečekal, že je to od našich západních sousedů, a i když to díru do animovaného světa zdaleka neudělá, špatné to není. Děti se přiučí něco o čínských tradicích, pomíjivosti přátelství a u toho si ještě vrchovatě užijí barevnou pohádku, která je sice zbytečně moc ukňouraná a místy vodu viditelně vařící, ale ve finále neurazí!! ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nie všetko je na tomto detskom animáku zlé, napr. animácia je vkusná. Krajinu pôvodu by som Nemecko veru netipoval, skôr Francúzov, oni sú takí sinofili. Príbeh však varí z vody od začiatku po koniec. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama