Reklama

Reklama

Saber

všechny plakáty

Obsahy(1)

Boj dobra a zla sa môže odohrávať aj na takom netypickom mieste akým je bar. Oproti sebe stoja dve zvodné krásky, ktoré zvedú boj o priemerne vyzerajúceho muža popíjajúceho pivo. A na tom, ktorá z nich boj nakoniec vyhrá, ani veľmi nezáleží. (Abiosis)

Recenze (24)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

A zase jedna reklama na čsfd! A jelikož je tu jedna lepá děva se světelným mečem a druhá lepá děva se světelným mečem, tak mi z toho jako fanouškovi Star Wars vychází ..... Jedna hvězdička za každou! Jako reklama fajn, jako filmeček špatný. ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Vtipné, řízné, úžasné, s nádhernými ženami, světelnými meči, akcí a zase akcí ! Nejlepší krátkometrážní film, co jsem kdy viděl ! Adam Green je Bůh ! A všem, kteří by snad chtěli tohle dílko hatovat ukazují vztyčený prostředníček ! Jděte k šípku, určitě jste u toho onanovali stejně jako já, ale nikdy byste to nepřiznali, pokrytci ! ()

Reklama

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Teda prát se kvůli takovému ňoumovi no neeeee. Jako kraťas by to nemělo šanci, jako reklama dejme tomu, avšak nikterak se neliší od Axe a jim podobných.. akorát jiné provedení aneb zkombinujte polonahaté holky, světelné meče a jedi ovládnutí mysli a máte tu trapnou reklamu. Chlapi stačí si na sebe nastříkat ten sprej Saber a takovou podívanou uvidíte v každém baru. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=RDhFZrLYk08 ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama