Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Má to všetko, čo takýto ´´blockbuster´´ mať má. Trápny scenár plný debilných dialógov, pornoherecké výkony ( akurát len taký Bruce Davison sa snaží ), neuveriteľne nedokonalé a amatérske CGI efekty a réžiu, ktorej je jedno čo a ako sa vôbec deje. Proste klasický Asylum. 1 star za nápad a moje pobavenie. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Taky bych to neviděl tak špatně. Hlavní problém filmu je v názvu že to většina lidí srovnává s Titanicem ale přitom je to jako kdyby jste srovnávaly Panic Je Nanic a Prci Prci Prcičky :-). Jinak problém v filmu nemám jasně že se tam najdou chyby třeba ta scéna v tom výtahu ženská bouchne do toho poklopu jednou a neotevře to následně bouchne do toho poklopu chlap dvakrát a otevře to:-) Závěrečná scéna s tím umíráním toho chlápka je parafrází na původní scénu v Titanicu ale nemá takové koule jelikož v původním Titaniku byla šance že to ten chlap přežije zatímco tady je to jasné hned od začátku scény že chcípne. Ale celkový dojem z filmu mám dobrý nečekal jsem nic ale docela mě to i překvapilo bohužel v dnešní době je In když každý dává filmům Asylumu odpad. ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku je třeba upozornit na fakt, že se nejedná o pokračování známého příběhu, ale o označení věrné kopie legendární lodě. A protože se jedná o Mockbuster a výtvor filmového studia Asylum, je jasné, jak to celé bude vypadat. Logika je zde sprosté slovo, digitální efekty jsou tu tak hrozné, že snad takové nebyli ani v prvopočátcích, dialogy zřejmě vymýšleli (s prominutím) nesvéprávní jedinci a děj tak hrozný, že to nemá ani cenu komentovat. Zkrátka hrůza, děs, fantas magorie. Nohy na ramena a pryč od toho. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

To bylo tak hloupé, že se to ani nedá komentovat. Typická americká ptákovina. Jen se divím, že Shane Van Dyka hanba nefackuje. Utrácet peníze za film, ve kterém nejen neřekl nic nového, ale sešrotoval dohromady obsahy filmů ze všech TITANIKŮ dosud nafilmovaných, a k tomu "jako chuťovku" přidal výcuc z DOBRODRUŽSTVÍ POSEIDONU,. To je absolutní drzost nebo podcenění inteligence diváka. Ty 2* dávám za počítačové animace. ()

Dado odpad!

všechny recenze uživatele

Poďme si zahrať hru s názvom "Hľadaj slovo". Dnes hľadáme slovo, ktoré má štyri slabiky, 10 písmen, opisuje podstatu zápletky tohto filmu a zároveň stručne tento počin hodnotí. Tí z vás, ktorí si myslia, že ide o slovo katastrofa, majú samozrejme pravdu a vyhrávajú dobrú radu - vyhnite sa tomuto scenáristickému, hereckému a vizuálnemu odpadu poriadne veľkým oblúkom! (0%) ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)

Reklama

Reklama