Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ve většině animáků od DC hraje příběh druhou roli, protože je nejdůležitější představení hlavního hrdiny a jeho motivace.Ale občas se najdou filmy jako Under the Red Hood či Krize na dvou světech, které dokážou krásně kombinovat akci s vyprávěním příběhu.Bohužel tady se to nestalo ale ne že by nebyla snaha.Je vidět, že se režisérka snaží, aby vztah mezi Supermanem a Karou nebyl bez chyby, a aby působil zajímavě.Prakticky Vám to bude jedno, až se začnou všichni mlatit hlava nehlava a akce nebude brát konce.S lepším příběhem by to bylo o moc lepší. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem se dal v poslední době na animáky. Ne dělám si srandu,děti to chytlo a tak koukám s nima :-) .Další příběh z DC,tentokrát o vzniku Supergirl.Musím říct,že i když má film nižší hodnocení než jiné animované filmy z tohoto vesmíru tak já byl nadmíru spokojen.Hlavně příběh je na hodně dobré úrovni a klidně by to mohlo být natočeno i jako klasický film.Příběh je hodně dobře udělaný a není to nějaká tupa vata k akci,spíš naopak.Akce je i tak dost a celkově je to dobrý koktejl nejen pro fandy těchto superhrdinských filmu.Podle mě určitě neuděláte chybu když si to pusíte,protože já jsem taky netušil co dostanu a nakonec jsem opravdu spokojený.Jen škoda,že v hraných filmech vévodí Marvel,který já nemusím,působí na mě oproti dc hodně dětsky a jako takové omalovánky.Celkově tedy 90% a pět hvězd ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Po posledních skvělých animovaných počinech ze stáje DC Comics je nejnovější snímek Lauren Montgomery přeci jen krokem zpět. Příběh je takový nemastný, neslaný, ale jak říká Hellboy, nejspíš to bude jednoduše tím, že věrně kopíruje komiksovou předlohu. Superman a Batman tu mají stejně jako Wonder Woman roli jakýchsi "přicmrndávačů", či chcete-li mentorů pro hlavní postavu, kterou je ať se nám to líbí, nebo ne, Super Girl. Pochválím pěknou animaci a bitvu armády Amazonek s klony Doomsdaye, která jako by lehce připomínala 300. Snad se příště ve Warner Bros. Animation rozhodnou pro zábavnější námět. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Zmätočný názov filmu je len korunou nad premárnenou šancou. Hlavným problémom je chaotický nezmyselný dej plný dier, ktoré prevŕtavajú film od prvých minút . Taktiež psychologické pochody postáv sú aj na komiks mimoriadne samoúčelné (záverečná premena Kary), rovnako ako motívy Darkseida, ktorý v príbehu pôsobí vycucane z prsta. Na druhej strane Wonder Woman je skvelá a Batman priam úžasný. Jeho cynické hlášky nemajú chyby (i keď pôsobí ako tieň originálnej postavy Batmana). Škoda len, že má vo filme minimálny priestor (a to má meno v názve!) a pôsobí viac ako štatista v sci-fi fantasy. No obzvlášť zamrzí animácia, ktorá je miestami odfláknutá (Batman, Superman). U Lauren Montgomery sme boli zvyknutí na vyššiu latku... ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Závěrečné mydlení Darkseida se Supermanem a jeho sestřenicí na Kentovic farmě je zdaleko to nejlepší z celého filmu. Zbytek má velice blízko k odpadu, slabý (a často i hloupý) scénář, tuctová animace a vůbec, vypadá to jako narychlo spíchnutý superhrdinský animák zaměřený na dámské publikum. Tohle se paní Montgomeryové nepovedlo. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama