Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Austin Roberts (Chris Carmack, Do hlubiny 2) je nadějný hokejista. Jeho skutečnou vášní je však vodní lyžování. Proto se, když má postoupit mezi hokejové profíky, ještě jednou vrací na jezero, aby se naposledy rozletěl za lodí... Jenže tenhle akční sport, silní soupeři a příležitost zúčastnit se šampionátu H2O Extreme ho nakonec zcela pohltí. S pomocí kamaráda Grega (Rider Strong, Penthouse), nové lásky Ashlyn (Nikki Griffin,Rychle a zběsile 2) a trenéra Crashe (John Schneider, Sidney White) se Austin rozhodne sebrat veškeré své umění a předvést v soutěži mimořádně náročné prvky a splnit si tak takřka zapomenutý sen.
Ve snímku nabitém kaskadérskými kousky, které popírají zemskou přitažlivost, se objeví také profesionální vodní lyžaři a wakeboardisté Ryan Jones, Tino Santori, Andre De Villiers, Geno Yauchler, Keith St Onge nebo Hank Amos. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

cachanell 

všechny recenze uživatele

Film o sportu jako každý jiný. Pořád jsem měla pocit, že tu všechno už bylo - jeden skvělý a nadutý sportovec a proti němu postaven kladný začátečník. Oba jsou dobří , ale kdo vyhraje na extremních závodech. Že kladný hrdina ? Bingo :-) A aaa .. ještě tu máme lásku - samozřejmě dívka zprvu propadne kouzlu záporáka a pak pochopí, že vlastně celý život milovala toho dobrého. Mimo pěkné scény s ukázkami vodního lyžování a akrobacie na vodních lyžích, bych na tento film zcela zapomněla. Když chcete vidět něco obdobného máte v nabídkách filmoték spousty Ledových ostří - podobnost čistě náhodná . ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctový filmový hamburger s příchutí sportovního dramatu, nudný, špatně napsaný, plný nesympatických prázdných frajírků a jejich namachrovaných póz. Film bez jediného nápadu, který by se vklínil mezi standardně řazené žánrové prefabrikáty, ať už v ději či jednotlivých postavách. Romantika nefunguje, napětí kupodivu také ne a dokonce i ty sportovní momenty působí tak nějak nudně a nezábavně. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT : První jízda sezóny. Je to jako hřích..... Film natočený podle příběhu Billa Sharpha, který si ještě zvládnul udělat produkci a pak si snímek i sám natočil. Austin Roberts ( Chris Carmack ) se musí rozhodnout mezi dvouma sportama, které provozuje. Jedním je lední hokej a tou druhou vášní je vodní lyžování. Dva docela neslučitelné sporty, z nichž jen jeden může vyhrát. Okolo 42 minuty mě ohromila scéna z aligátorem, krve by se ve mě nedořezal. Vodní lyžování u Austina vyhrálo a vyvrcholením filmu je lyžařská soutěž H2O eXtréme. Soutěž je rozdělena na tři části, kdy nám ta poslední, nazvaná Volná jízda, přinese opravdu to nejlepší, co může tento vodní sport nabídnout. Je to eXtrémní zážitek. A nebojte, zbude čas i na lásku. Závěrečné titulky pak ještě přinesou pár lyžařských kousků jako bonus na konec. Jinak k filmu : je velice špatně ozvučen a mrtvolné ticho na pozadí teenagerovských dialogů je místy až smrtící. Na druhé straně je zase vybrán docela dobrý hudební doprovod. Trochu pokulhává scénář a někdy je divná kamera, taková sekaná a zdá se, že některé záběry ani nepatří do filmu. Zato naprosto úžasné jsou lyžařské vodní kousky. Sečteno podtrženo : za tři, víc to nejde. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na americké Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama