Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já osobně proti tomu v podstatě nic nemám. Jen mi vadí poslední dobou shaha Hollywoodu šokovat diváky vulgaritami. Jako by teprve teď zjistili, že lidi mají pohlavní orgány a cpou to úplně všude. Nevím kdo jim to poradil, ale začíná to být otravné. Jinak ale je život v komunitě páru Aniston-Rudd celkem slušně udělanou zábavou, ničím nepřekvapí, ale ani nezklame, cítil jsem tam maličko parodii na Pláž. Pár dobrých vtipů, docela dobré dialogy. Že to není o ničem? Stejně jako všechny ostatní americké komedie. Příjemná zhulenost. Oceňuju ale nápad a jeho realizaci...70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vubec ne tak dementni, jak by se podle hodnoceni mohlo zdat. Samozrejme je to americka komedie o komunite magoru zijici nekde v polich, takze se nekona nic moc inteligentniho a sem tam to sklouzne i k humusarnam, ale porad si to dokaze udrzet urcitou uroven a obcas prijit s nejakym fajn forkem. Takze zadnej komedialni naklad, ale dvojka Rudd a Aniston jsou fajn, film je vcelku sviznej a obcas jsem se zasmal, tak nevidim duvod proc nedat solidni 3*. ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné a kromě neuvěřitelně trapného Ruuda před zrcadlem,celkem hlína.A určitě ne proto,že bych byl hippiesák,ale právě proto,že si to z těch špinavých houmlesáckých smradlavců,dělá prdel.Ale nejlepší heft je stejně tady ''Jak se tam podařilo dostat Jennifer Aniston?''.No to asi proto děti,že ona v jiných filmech vůbec nehraje!!!Pičóóó...fakt už! ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z neznámého důvodu od filmu odcházím s dobrým pocitem, a to přesto, že zábavných okamžiků bylo zatraceně málo a těch otravných až moc. Proč nejsou Amíci schopni natočit film, kde bude nahota, bude se mluvit sprostě a zároveň bude bez nepřirozaných úchyláren (vždyť takhle nikdo nemluví!)? Budu milosrdný a dám 3* za ten, filmem možná nezaviněný, dobrý pocit. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Viděl distributor vůbec aspoň kousek filmu, než pustil svůj oficiální text do světa? Nejspíš ne. Jedná se o to, že manželský pár řízením osudu skončí na ulici a nato se pod vedením jistých pohnutek ocitne v hippie komunitě. Z té jsou z počátku nadšeni, aby ale postupem času zjistili, že ne všechno je tak úplně košér a navíc k sobě znovu musí najít cestu. Párkrát jsem se zasmál a Jennifer Aniston to s Paulem Ruddem docela šlape, ale marná sláva, většina filmů byla nastavovaná nicneříkajícími vtípky a trapným exhibováním jednotlivých postav. A přitom nápad, ne že by byl neotřelý, ale nebyl vůbec špatný. Škoda. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)

Reklama

Reklama