Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jen při zmínce o veganech nebo o komuně, která přijala alternativní styl života, se mi dělají osypky. Naštěstí Wanderlust není žádným závažným dramatem, který by se bral vážně - humor je takový zvláštní a jednoduchý, stojí převážně na vtípcích s nahotou, nebo řečích o koulích :) Někdy to bylo tak akorát a jindy prostě příliš (porod mimina..), ale zasmála jsem se a můžu říct že jako film, od kterého absolutně nic nečekáte a podíváte se na něj pouze jednou, Wanderlust obstál. Vrásky mi dělala trochu hlavní herecká dvojice, nehodili se k sobě a jednoduše mi nebyli ani za mák sympatičtí. Štěstí, že se tam objevil alespoň Alan Alda, který to po herecké stránce zachránil. Jen ho bylo příliš málo. Stručně a jasně oddychový film, na který se kouká docela dobře - ovšem s vypnutým mozkem. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

podpriemerná blbinka, ktorá postráda nejaký výraznejší presah. Rudd a Aniston sú v pohode a niektoré vtipy sú nápadité, škoda len, že režisér Wain ich nevie namixovať tak aby ste sa skutočne zasmiali. Väčšina z nich stojí len za pousmiatie. Problém s týmto filmom je že ho stačí vidieť raz a to je všetko. Postavy nie su pamätné a často krát konajú iracionálne. Dokonca sa dá povedať, že kopec krát sú iritujúce. Komédie podobného rázu s Ashtonom Kutcherom sú oproti tomuto výborne dielka. Aspoň som sa pri nich bavil viacej. Aj napriek niekoľkým kladom je to predsa len strata času, pri ktorej sa stretli sympatický herci, ale je to podobné ako s filmom couples retreat, kde rovnako vtipný nápad neukázal svoj potenciál a čo je horšie ani vtip. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Dvakrát, přesně dvakrát jsem vyprskl smíchy! Celkově jde o pohodovou komedii, ale děsně dementní scénář a trapnost chování většiny jedinců, v čele s Paulem Ruddem, který si vystřihl snad jednu ze svých nejtrapnějších monologických scének, degradují Wanderlust o několik hvězd dolů. Potěší přítomnost stařičkého Alana Aldy, naopak cenzura Jenniferininých prsou může mnohé mrzet... :-) 40% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Představa hippies komunity mě přivádí do neskutečné nepříčetnosti. Pochopím,že má člověk rád přírodu a nebo že si rád zajde na nudistickou pláž nebo že si zahraje pro potěšení na kytaru..Ale natrefit kdesi v končinách na takovéto tutany, co věčně ostatním vštěpují svoje životní "moudra" a hodnoty na uplně jiné úrovni...se mi zdá zcela nemožné - tedy jistě takoví jedinci existují to nepopírám.Oceňuji jakousi myšlenku filmu,která na mě vyvstala,že láska hory přenáší jako tomu bývá ve všech podobných filmech,ale to bylo tak všechno co jsem pochopila.Velkým podílem na tomto hodnocení,které jsem tomuto podivnému snímku udělila, měla známá herecká dvojka Paul Rudd a Jenn Aniston - tihle dva se spolu objevili už ve filmu The Object of my affection a oba je mám hodně ráda. ()

spageta 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších komentářů jsem nic moc nečekala, spíš jsem se připravovala na blbinu, kterou po chvíli vypnu. Nicméně se tak nestalo a pár vtípků bylo hodně podařených. Nejde o nějaký převrat, vše jde podle přesné šablony amerických komedií, ale hvězdičku navíc dávám své oblíbenkyni Jennifer a taky chci trošku zvýšit to nízké hodnocení:) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama