Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Upřímně, zajímavý nápad, ale naprosto propastně zpracovaný! Velmi předvídatelný a scénaristicky kostrbatý. Je tu pár chvil kdy se Vám vyloudí úsměvný pošklebek na tváří, ale to je opravdu vážně vše. Občas mi přišlo, že jednotlivé scény netvoří film, ale jsou tu prostě jen sami za sebe. Dle mě promrhaná příležitost natočit něco zajímavějšího a poutavého. Škoda, škoda :( Dvě hvězdičky za Anistonku a pár, ale opravdu jen pár vtipných momentů... ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Hipísácká rádoby komedie, která hodně ztrácí svým stupidním scénářem. Mohla to být velká sranda, kdyby herci nehráli jak polena a kdyby do celého rozjetého kolotoče přidali něco originálního. Fajn byl leda tak, a škoda, že jen v malém množství, Alan Alda jakožto zakládající člen celé komunity. A body za naháče, líbí se mi, že prudérní Amerika překračuje další nesmyslné tabu. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Začal bych asi varováním: Nenechte se odradit zdejším celkem nízkým hodnocením. A jako druhý bod bych si opět povzdechnul nad nízkou škálou možností hodnocení, protože tohle je přesně ten film, který určitě přesahuje průměr, ale za čtyři hvězdičky bych také ruku do ohně nedal. Naturistický Wanderlust je v prvé řadě Apatowka a až v druhé (především díky duu Rudd - Aniston) komedie něco mezi romantickou a rodinnou a jako takový se především spoléhá na ověřenou felační lyriku, díky které snímky, v kterých je Judd Apatow jakkoliv namočen, vytvořili vlastní subžánr. Na první dobrou bych tohle Wainovo provětrání přirození přirovnal k Zásnubám na dobu neurčitou a to ne obsahem, ale jízdou na horské dráze co se týče kvality jednotlivých úseků......od naprosto geniálních (prvních dvacet minut vypadalo na legendární jízdu), hluchých (sžívání se s komunitou) až k téměř trapných (Ruddův zrcadlový monolog). Ale k...a co, těch povedených bylo na dnešní poměry slušná várka, takže zkusím dát za čtyři.......možná se časem (po opakovaném zhlédnutí) dočkáme redukce :D ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně nevyrovnaný kousek,kde nakonec trapnost vítězí nad humorem.Přitom potenciál by tu byl ať už v podobě Judda Apatowa na producentské židli,tak v obsazení.Paul Rudd i Jennifer Aniston komediální talent mají a hlavně Rudd je tady místy nesnesitelný.Zbytek obsazení bohužel nemá tolik prostoru a byť třeba Alan Alda potěší,času na plátně má minimum.Klasická direct2dvdv záležitost...40% ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Jasně je to kravina, ale která americká komedie není že? Kombinace Paul Rudd + Jennifer Aniston mi k sobě výborně pasovala, upřímně jsem se bavila a celkově se podle mě jedná o pohodovou komedii, kterou bych si klidně pustila znovu. A možná jsem magor, ale chvilku jsem si říkala, že bych snad i chtěla žít jako hippie. (kromě těch dveří, záchodu a "volné lásky") 65% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)

Reklama

Reklama