Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo tak slabé, tak nevýrazné, že od nudy ma nezachránilo ani tých pár podarených vtipných scénok. Hodinu po skončení som už poriadne nevedel o čom to vlastne bolo. V pamäti mi utkvela len jedna informácia a síce, že sa J. Aniston hanbí ukázať holé prsia. To je asi tak všetko. 30/100 ()

caffelina 

všechny recenze uživatele

Som vážne rada, že ma tak slabé hodnotenia neodradili od pozretia si tejto skvelej komédie. Neviem či to je tým , že som divná, alebo to bolo Jennifer Aniston..ale na mňa to 100% zaberalo! Miestami som sa doslova váľala od smiechu a to ich nebolo málo. Párik z New Yorku sa náhodou ocitne v komunite hippiekov žijúcich podľa svojských pravidiel a rozhodne sa tam na istý čas zostať. Určite nejde o lacné primitívne vtípky hodné nejakej teenage usa komédie, založené len na prasárňach. Zrejme nie každého chytí štýl humoru a scén v tejto komédii, no už len Jennifer stojí za pozretie a keď máte podobný , zrejme úchylný zmysel pre humor ako ja, tak rozhodne nebudete ľutovať. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodová komedie o hipících, lásce, nahotě, penězích a soukromí. Jennifer Aniston role sedla jako vždy, každý film ve kterém je, je vynikající. Dokonce mě překvapil i Paul Rudd i když mi není příliš sympatický, tak jsem si ho v tomto snímku celkem oblíbila. Celá atmosféra je skvělá. Všichni herci jsou dokonalí a vtipní. Nakonec vše dopadlo, tak jak mělo a já rozhodně nelituji zhlédnutí tohoto filmu, jelikož jsem se opravdu bavila - téměř po celou dobu. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Filmy s Jennifer Aniston mám rád a vyhľadávam ich a ak by tu nebola, po filme nikdy nesiahnem. To vraví za všetko. Označenie komédia sedí, len občas je problém nájsť si scénu, pri ktorej sa úprimne zasmejete..napríklad úplne obyčajná nehoda auta v jazere..it happens. Na viac než jedno pozretie určite nie, hoci Alan Alda sa snaží zo všetkých síl a ide mu to. ()

finy_cz 

všechny recenze uživatele

Něco do sebe to mělo. Určitá filozofická myšlenka mě z toho napadala, ale určitě nebyla komediální, jako spíš existenciální. Vadila mi stupidita jednání některých postav. Jennifer Aniston je samozřejmě skvělá herečka a jen kvůli ní jsem se na to podíval (navíc, když se jmenuje Linda =o*), ale znovu by mě k tomu asi nikdo nedostal. Za mě 3/5 (50%). ,,Není nad animáky => můj osobní seznam". ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno