Reklama

Reklama

Paris by Night of the Living Dead

Obsahy(1)

Dvojice si v kostele slíbí věčnou lásku a že jeden druhému pomohou ve chvíli, kdy přijde jejich poslední den. Jenže právě v okamžiku, kdy je ztvrzen jejich sňatek, se odněkud vyřítí krvežíznivé zombie a roztrhají oddávajícího na kusy. Manželský pár vytáhne zbraně a začne kolem sebe střílet jako divý. Místo líbánek jim začíná boj o holý život. (Ssimca)

(více)

Recenze (34)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Má to dvanáct minut, ale z toho pět minut jsou titulky. A celkově mně těch sedm stačilo. Láska a akce jde vždy dohromady. Tady je to spíš láska a sranda. Borka rozbije celou Paříž vším možným, stejně ale skončí tak jako ostatní. Dobře ona. Nicméně já jsem se jen nevěřícně smál. Za těch pár minut zábavy dám silný 2 hvězdy, bůh nás ale chraň, kdyby vznikl celovečerní film. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojená. Možná je to příšerně béčkové, vykrádající kromě známých zombie filmů, i pár ostatních. Já si povšimla "Nevěsty" z Kill Billa či Nea z Matrixu při likvidaci nemrtvých u motorky, dále Planety teror, Evil Dead a nemohla jsem si pomoci, ale při jízdě hlavní hrdinky přes Paříž na motorce, jsem viděla Enriquea Iglesiase v klipu "Escape":) Ale samotné vizuální, ponuře apokalyptické zpracování se mi moc líbilo. Sympatičtí, velmi schopní hrdinové a působivé scény. Např.: Náhodná destrukce několika staveb krásnou černovláskou. On již Bruce Campbell kdysi dávno věděl, že využití motorové pily, coby nástroje pro likvidaci "Smrtelného zla", je velmi efektivním a rychlým způsobem, jak s nimi zatočit:) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre pozerateľný, krátky akčný horor s prekvapivo dobrou atmosférou, hoci sa to zo začiatku nemusí zdať. Hlavnú úlohu si strihla sympatická Karina Testa, už známa z francúzskeho hororu Frontière(s) a predstavila sa tu vo viacerých dobre spracovaných scénkach, ktoré pobavili a miestami sa dokonca objavil aj strašidelný potenciál. Taktiež chválim vydarený, prefiltrovaný vizuál a privítal by som aj naznačené pokračovanie z Tokia. Celkovo ma to bavilo a možno by nebolo na škodu, ak by sa niekto podujal z toho urobiť celovečerák; keby tam pridali ešte pár nápadov a udržalo by si to konzistentnosť, tak by z toho mohol byť zábavný kúsok v štýle Resident Evilu 2 skríženého s Underworldom 2. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní horor natočený s pořádným kusem nadsázky. Takže se to musí brát jako hororová komedie. Ze začátku jsem si říkal to zas bude chujovina jakých je na netu mraky. Ale ono se to rozjede a dokáže pobavit. Čerstvě sezdanej páreček se ze zombíkama vůbec nemaže a kosí je ve velkým. A tak povedené efekty střídají ty méně povedený. No myslím si že si novomanželé představovali svůj svatební den trošku jinak. Ale co nakonec došlo i na to šáňo a došlo i na Happy End. Takže konec dobrej, všechno dobrý. Závěrečný titulky navnadí na " Tokyo by Night of the Living Dead " ale pochybuju že se toho někdy dočkáme. ()

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být?Nějaká parodie? Žánr spíš komedie / horor. Už jsem dlouho neviděl nic tak ujetýho jako je tohle. Tak krásně to začalo, oddávájící v kostele . . . Chyběli mě tam svědci, příbuzní apod:) Mno jakmile si řeknou své vytoužené ano, tak to najednou z ničeho nic přijde, . . . počínaje oddavajícím . . . a pak už jen čumim jak péro, vytahnou bouchačky, střílej jak zběsilí, vyběhnou ven a tam nestačím zírat . . . meč, uzi, motorová pila, raketomet . . . A manžel, který to odnese jako první, umí dokonce i jako zombie s přehledem ovládat motorku. Mno uteklo to fakt rychle, ale po efektové stránce to mohlo dopadnout opravdu daleko lépe! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama