Reklama

Reklama

Red Hill: Krvavý zapadákov

  • Česko Red Hill (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mladý policajt Shane Cooper (Ryan Kwanten) sa práve prisťahoval do mestečka Red Hill, kde sa chce usadiť so svojou tehotnou manželkou Alice (Claire van der Boom), aby si oddýchli od ruchu veľkomesta. Hneď v prvý služobný deň na novom mieste však príde správa, že z väzenia ušiel Jimmy Conway (Tom E. Lewis), nenapraviteľný vrah. Ten sa vracia do Red Hill, aby si vyrovnal účty s niektorými obyvateľmi mestečka. Pokojná služba sa tak pre Shanea rýchlo mení na nočnú moru. Ak má prežiť deň a noc, musí vziať zákon do vlastných rúk... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (105)

Disk 

všechny recenze uživatele

Patrick Hughues je talent. Natočil nekompromisní western z prostředí městečka, kde lišky dávají dobrou noc a kde se kvůli pomstě nejde pro ránu daleko. Sem nastupuje nový mladý policista, který brzy pozná, že i v takovém zapadákově, jako je Red Hill, zase tak bezpečno moc není, obzvlášť, když se zničehonic za doprovodu drsných kytarových riffů objeví pistolník, kterého potkat potmě, tak máte mokré spodní prádlo. Naprosto úžasná, téměř až hororová atmosféra a geniální zvuk, to jsou největší zbraně tohoto malého westernového zázraku. Za něco takového by se nestyděl ani Sam Peckinpah.___________Na podruhé je to brutální černá komedie, kde hlavní hrdina pořád nosí mrtvoly na zádech a černý panter si pochutnává na lidech. Výborný úlet. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Shane Cooper(Ryan Kwanten) je mladým policajtem kterej se nechal převelet do zapadákova Red Hill. A to především kvůli manželce které před časem potratila. Nyní je o5 těhotná a bylo jí doporučeno klidné prostředí kde by dítě v klidu donosila. Manželka možná klid bude mít ale na jejího manžela první den v práci rozhodně klid a pohoda nečeká. Z přísně střeženýho vězení totiž utekl vrah Jimmy Conway(Tom E. Lewis) a jak se zdá má namířeno právě do Red Hill. Místní ho totiž dobře znají. Víc prozrazovat nebudu. Ale je snad jasný, že v Red Hill poteče krev. Film je to z ranku thrilerovýho lze zde ale pocítit(Patrick Hughes zřejmě rád westerny) i prvky westernu. Škoda, že vše působí takovým TV dojmem. Ale v bedně běží kolikrát daleko větší sračky a tohle tak špatný nebylo. Dokonce jsem se i párkrát zasmál. Krev tekla, vrah byl dostatečně slizkej. A z filmu si lze vzít i ponaučení. Né vždy je zlo tam kde bys ho hledal na první pohled. 3slabší hvězdy dám. ()

Reklama

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Nenene. Když režisér má debuť, tak nebuď labuť a buď shovívavý. Ale tady ani moc nemusím. Dobře obsazené, hlavně hlavní herec Ryan Kwanten, který mi připomínal Ryana Reynoldse a zahrál opravdu dobře. Taky moc dobrá atmosféra a režisérův styl není vůbec špatný. Nějaká ta škvírka ve scénáři bude, ale moc toho zase nebude. K tomu docela nabušenej soundtrack a máme tu žánrovou a velice stylovou jednohubku na filmový večer. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

...A MŮŽEME POTVRDIT IDENTITU MUŽE, KTERÝ UTEKL. DURAL CONWAY, TAKÉ ZNÁMÝ JAKO "JIMMY", BYL USVĚDČEN ZA VRAŽDU SVÉ ŽENY A OBVINĚN Z POKUSU O VRAŽDU RED HILLSKÉHO POLICEJNÍHO DŮSTOJNÍKA..... /// ...a minulost Red Hill může znovu ožít! Bastard Jimmy se městem projíždí na koni, hezoun Shane zjišťuje, že to, co ve městě smrdí nejsou fusekle zformovaný důchodcovský domoobrany, ale minulost a všechno to svrchu pozoruje kýčovitej měsíc. Shane dělá co může, všichni melou hadry - naštěstí Jimmy má dobrou mušku (když teda nepálí po hezounovi). Měsíc střídá bouřka, šerif (než zařve) zařve: ,,TOHLE JE MOJE MĚSTO!“ a já vím, že tahle nenáročná podívaná, kterou zasmradí vánek z westernu a (lehce) provoní zajímavá atmosféra v několika scénách, nikomu (kromě maorského publika) projednou neublíží. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem bejvalej šéf plzeňský kriminálky a zdrhl Jirka. 2.) Nevím, že postřelenej by měl držet hubu a ne kňučet. (Střelce to totiž většinou nasere....) 3.) Zejtra máme začít kopat na hřbitově. (Ne hroby – dálnici!). 4.) Thx za titule BioLoan. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem zkouknul, protože Patrick Hughes má režírovat Expendables 3, tak jsem chtěl vědět, jak na tom je. Jedná se o klasický slasher s prvky westernu. Film má atmosféru, svižný soundtrack a je natočen v pěkné krajině a pěkném městečku. Postavy jsou slušně rozpracované a děj zajímavě vykreslen. Co je ovšem nejdůležitější - akční scény jsou dost dobré a ze záběrů je znát, že režisér věděl, jak je chce podat. Red Hill je slušně natočený thriller, který působí přesně tak, jak má. Příjemná vyvražďovací oddechovka. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v oblasti Omeo v australském státu Victoria na jihovýchodě země. (Cheeker)
  • Shane Cooper (Ryan Kwanten) použije satelitný telefón vo vnútri domu, kde však tieto komunikačné zariadenia nefungujú. (MikaelSVK)

Související novinky

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Reklama

Reklama