Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (564)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film nemusí nič dokazovať a ani sa na nič nehrá. Od začiatku do konca je to úplne typická romantika namiešaná Hollywoodom. Len tentoraz sa inšpirovali skutočným príbehom jednej dvojice. Film funguje v mnohých smeroch podstatne lepšie ako napríklad podobne ladený One Day. McAdams a Tatum sú charizmatický a obidvom to na plátne veľmi svedčí. Práve tá chémia medzi nimi dodáva filmu na znesiteľnosti a aj keď film trocha citovo vydiera, nehnevám sa na neho za to. V rámci žánru asi najsilnejšia pozícia pre romantický film. Funguje v ňom všetko a kto má len trocha rád tento žáner príde si na svoje. Síce sa nejedná o žiadnu originalitu, ale podľa môjho názoru je dakedy aj v jednoduchosti krása, čoho je The Vow jasným dôkazom. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Sladké a vyšňořené až běda! Nekoná se žádné překvapení, nic, co by člověka zarazilo nebo měl nad čím přemýšlet. Připomínalo mi to část dílu jednoho ze "slavných" seriálů na tv nova, kdy se vlastně nic nestane, když jednou vynecháte. Pro náctileté holčiny to musí být úlet, ale pro normální lidi...co nezapomínají...? 40% ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Jedno klišé vedle druhého, což ovšem nic nemění na faktu, že příběh je poměrně emotivní, chemie mezi Tatumem a Rachel McAdams funguje obstojně a předvídatelnost je vykoupena řadou zručně natočených dialogů a interakcí. Ačkoliv se postupem času začnou nabalovat formou i obsahem velmi podobná vyznání lásky, tak je to vzhledem ke kontextu pochopitelné a nijak to neruší. Chyběl mi údernější (nemyslím doslovnější či sladší) závěr, který je mdlý a schází mu gradace. O herectví Channinga Tatuma bude žertovat zřejmě mnoho diváků, ovšem tato poloha mu naprosto seděla, přičemž Rachel sekundoval zdatně. Fandové romantických filmů budou spokojeni, protože se jedná o poctivou limonádu, která v sobě má malinko více hořké příchuti, než tomu obvykle bývá, což je právě její největší klad. Tradiční přístup k fenoménu "pravé lásky" zabalený do moderního hávu! 7/10! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Slušná, ale hodně neoriginální romance hrající spíše na dramatickou strunu a s přehnaným množstvím cukru, díky čemuž Tatum místy působil až trochu komicky. Rachel McAdams to sluší jako vždy, ona se pro tyhle role snad narodila. Jako celek to je řemeslně dobře odvedená práce, ale chybělo tomu něco navíc. The Vow hodně rychle zapomenu. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No bylo to sladký jak továrna společnosti Nestle a Channing byl s tou zamilovaností místy i dost otravnejm jediný co ho omlouvá, že šlo Rachel, kdyby šlo třeba Mirku Spáčilovou tak bych ho za tohle chování asi nakopnul doprdele. Teda doufám, že tohle se mě s holkou nestane i když při mý smůle, už abych se pomalu připravoval. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)
  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)

Reklama

Reklama