Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Channing Tatum celkom dobre zvláda zapojenie do rôznych životných situácii, kde ho čakajú nepríjemné ,príjemné, ale aj romantické chvíle prinášajúce ovocie, keď jeho vzťah s blízkou osobou sa väčšinou končí úspešne ako to bolo vo filme Život je boj, či Lets dance. Tento krát sa ocitol v "dvojitej dávke sladkej vanilkovej zmrzliny" od M. Sucsyho, ktorý prvú dávku romantiky ponúkol takmer na začiatku a potom ešte raz, keď Leo sa snažil naspäť získať srdce svojej milovanej manželky. Najobdivuhodnejším momentom bolo podanie a dobre spracovanie úvodnej autonehody, ktorá tento životný príbeh odštartovala, tým že bola zvýraznená a nestala sa len radou situáciou, ale práve naopak filmu dodola ten správny vietor. Ďalší priebeh sa dal ľahko predvídať, ale vietor s ich výnimočnou láskou občas poriadne zamával, keď rodičia vstúpili medzi nich a snažili sa využiť ponúknutú možnosť a stiahnuť svoju dcéru do svojich rodinných pavučín, či vrátenie sa Paige do rúk bývalému nápadníkovi, čo pôsobili osviežujúco. Nebol to najlepší životný príbeh, kde herci podali super výkony, ale určite stál za to, takže 70%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každý z ústředního kvarteta (beru i Sama Neilla a Jessicu Lange) dostane svých pár minut na hereckém výsluní. Asi nejvíc překvapí Channing Tatum, který neprudí v každé druhé scéně, jak tomu bylo dřív. Je sympaticky civilní, jeho role je uvěřitelná a stejně jako většina postav nedělá překotná rozhodnutí. Škoda ale, že všechno musí vypadat až moc hezky a nechce moc diváka namáhat nějakou „přidanou hodnotou“. I přes několikero zavrávorání v druhé polovině téhle romanci, která jde předvídatelnou cestou, divák leccos zbaští, ale litovat toho zas tolik nebude. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rachel McAdams od dob, kdy šaškovala ve filmech jako Hot Chick dospěla závratnou rychlostí a k mé nelibosti jde od jedné Hollywoodské pecky k druhé, jelikož právě ona je snad jedinou viditelnou chybou na téhle sympatické romantické drámokomedii podle předem jasného a nalajnovaného scénáře.Další film, který funguje výrazně v páru a při romantickém muckání, nebýt toho, zřejmě by bylo moje hodnocení poněkud menší, ale ve vztahu se asi nakonec ze všech chlapů stanou nakřáplí romantický dušičky, i když je pravda, že mě kdejaká přeslazená muckárna dokázala zaujmout už dřív.Tejtum mi překvapivě hodně sedl a přesto, že se jeho žena chovala jako naprostá píča, jsem mu tu snahu věřil a přál mu šťastný konec, už jen pro to, že Scott Speedman je tu fakt výstavní sova Pálená.Romantický kýč který funguje.75%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jedno óóóbrovitánské klišé, jehož jedinou naději zabíjí ne zrovna šťastně zvolený překlad názvu. Channing je sympatický, Rachel miluju, natočeno dobře, hudba výborná, spousta sladkých řečí a závěje křišťálově čistého sněhu. Přesto se nedostavilo pražádné mrazení v zádech nebo touha vytrhnout sousedovi jeho holku a vybrečet se jí na rameno... Inu, když se moc tlačí na pilu, větev se zlomí. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Instantní romantika plná tradičních tvůrčích klišé a všedních keců. Snaha navázat na úspěch The Notebook je přímo do očí bijící. To by si ovšem pání tvůrci museli vybrat např. jiného herce než Channinga Tatuma, jehož kreace je jedna z těch horších. Celkově průměr, originalita 0. Čest zachraňuje kromě stabilní Rachel ještě Jessica Lange a Sam Neil. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)
  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)

Reklama

Reklama