Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (564)

poz3n 

všechny recenze uživatele

No nebylo to vůbec tak špatné, jak jsem předpokládal ve chvíli, kdy jsem tuhle smáčírnu kapesníků pustil k učení jako guilty pleasure křoví. Sice se divák dočká dostatečného počtu očekávaných romantických klišé, nicméně v určitých momentech příběh docela překvapuje a nedává divákovi asi úplně to, co ve skrytu duše a s kapesníkem po ruce očekává. Zvlášť zajímává je nejasná povaha hlavní hrdinky, která je navzdory všem principům žánru chvílemi docela kráva a hlavního hrdinu tak nutí se zamýšlet nad tím, má-li to celé vůbec cenu. Celkem mile mě překvapil i samotný konec, stejně tak i ústřední duo, které neprudilo tolik, jak by se asi dalo čekat. 6/10 ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Muž a žena co se milují až za hrob, že se rozhodnou vzít se. Krásný pár, skvělý život, každý dělá to co ho těší a naplňuje- až do jednoho ždrcnutí autem, kdy se na následky úrazu Paige ocitne(s pamětí)v době o pět let pozdější a svého manžela Lea si nepamatuje..Obdivuji herecké výkony hlavního páru Channinga Tatuma a Rachel McAdams ale musím vytknout jeden velký nedostatek - kam se poděla ta jiskra těch zamilovaných?Ta velká vášeň, která diváka "děsí" už od pohledu???Chyběla mi tam jiskra...děj plynul a já pořád litovala krásného statného Lea, že ho odhání žena, kterou tak miluje a je jí to uplně jedno...Pak po asi půl roce,protože to kromě retrospektivy byl další moment, který nebyl vůbec naznčen a to plynoucí čas kdy se prostě nevídali a nepsali si a Paige se vrátila zpět do města. Přišlo mi to něco jako :"Ahoj jak se máš?Dáme se dohromady?Já si sice nevzpomněla ale jsi krásnej a nejspíš spolu budeme mít krásné děti." Prostě něco co nedokážu pochopit a bylo mi upřímně jedno, že je to film podle skutečné události. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva, zhodujem sa v komentári s užívateľom Botič; tiež sa cítim previnilo. Je to ženská, komerčná romanťárna, vo svete, v ktorom existuje Moment to Remember navyše úplne zbytočná. Na druhú stranu, Rachel McAdams je dobrá herečka, hrajú tam The Cure a človek im fandí. Keby som mal niečo vytknúť, tak hlavne načančanosť a archetypné, sitcomové vedľajšie postavy. Takpovediac zlí rodičia, model ex-boyfriend, naj kamaráti, z ktorých jedna je modelka, druhý jej frajer (charakterom nosiaci klobúk) a tretí debil v športovom, s rovnými vlasmi. Hrdinovia žijú v ateliérovom byte a obaja sú umelci (o ktorých umení sa ale nedozvieme nič). Sterilný film s Tatumom, ale má prekvapivo celkom efekt. Len si musím teraz asi pustiť nejaký horor, víš jak. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rachel je stejná jako už tolikrát, ale jí prostě - podle mého názoru - takové typy hrdinek sednou. Channing mi nevadil, nic bravurního ale nepředvedl. Ono asi ani nebylo co. Film je takový uloudaný, nudný, umolousaný, bez výrazné chuti. Nic tomu nevlilo do žil život, pořád to zůstáválo v rovině, kdy se očekává nějaká změna, akce, která stejně nepřišla. Jak jsem tak na to koukala, nijak zvlášť se nebavila. A to jsem na to byla hodně zvědavá. Tak první zklamání z roku 2012. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

v rámci žánru povedená záležitost, ačkoli prostředek filmu byl slabší - v podstatě to byla jen taková výplň mezi vydařeným začátkem a rovněž vcelku zdařilým koncem, díky kterému ve mně ve finále nakonec převládají pozitivní dojmy.. takže slabší čtverka a skvěle pasující tečka v podobě Pictures Of You na závěr :) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama