Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (564)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

50 x a stále po prvé v tej menej komediálnej, ale pravdivejšej, dramatickejšej a dovolím si povedať, že aj romantickejšej forme. Medzi Tatumom a McAdams to krásne funguje a vďaka za to, že hlavných predstaviteľov stvárnili oni a nie reálni ľudia, ktorým sa to stalo a ktorých vidíme na konci filmu, tí boli asi zo slonej farmy. Dostal som všetko, čo som od snímku tohto charakteru očakával. Citlivosť, láska, neha tam kde má byť bez zbytočného pátosu a tlačenia na pílu. Pre páry filmík ako stvorený. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Už při vstupu do sálu jsem se zalekl těch slintajících holek sedících na dvojsedačkách, čekajících na Tatuma v trenkách. Jelikož sem hero jak cyp, sebral jsem všechnu odvahu a zasedl. Co mně nasralo vzápětí už nebyli fanynky, ale kupa reklam, ne trajleru na filmy, na které bych se moh eventuelně těšit, ale nějaká kuchařka s vycpaným potkanem a reklama na oči, či nějaký filmový festival - kurva hotova propaganda, ale že by mne nalákali na nějaký film, to ne! (CineStar, CineStar...) Protože oficiálně patřím do klubu "romantická sračka" nemoh jsem si nechat ujít tak krásně sladkou, emocionálně vypjatou filmovou lahůdku. Sem romantik od kosti a proto sem se vžil do Leove kůže a donesl Paige růže! Jenomže slečna mně nepoznala, s růžema mně do prdele hnala! Ještě malou chviličku a už bych byl vyronil sluzičku. 4/10 ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Při závěrečných titulkách jsem měla hustí kůži, takže velmi pěkné čtyři hvězdičky. Moc nemusím Rachel, takže kdyby její roli hrál někdo jiný, šla bych asi do pěti. To, že je ve všech svých rolích vlastně vždycky stejná, je pro mě trochu nuda. Ale Cahnning Tatum je muž, kterým bycch chtěla být. Nebo spíš takovýho mít. No skvělá role, příjemná verze filmu o lásce a správnej závěr dělaj z tohohle filmu příjemnej snímek. Jen ty pokusy o hlubší myšlenku a la nárazy se moc nezdařily. Ale co, romantika je to i bez toho. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Navždy spolu přesně splňuje kritéria pro "pěkný, romantický film", což podtrhuje fakt, že je to natočeno na základě skutečného příběhu. Rachel McAdams to s Channingem Tatutem náramně sluší a potvrzuje, že v hloupostech se neobjevuje. Scotta Speedmana jsem nepoznal, asi jsem už dlouho neviděl žádný Underworld. A velmi vysoce hodnotím, jak tvůrci vyřešili závěr, to u romantických filmů taky není příliš zvykem. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Světe, div se, líbilo se mi to. Člověk si snad jen říká, že je to moc přeslazený, chlápek moc dokonalý, ta proměna ženy v minulosti málo vysvětlená, takže nepůsobí moc uvěřitelně, ale to si dokážu představit, že spoustě lidí bude naopak vyhovovat. Romantický filmy nevyhledávám a tento jsem v klidu snesl. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)
  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama