Reklama

Reklama

Morgan and Destiny's Eleventeenth Date: The Zeppelin Zoo

Animovaný / Krátkometrážní / Romantický
USA, 2010, 7 min

Obsahy(1)

Pokračovanie MORGAN M.MORGANSEN'S DATE WITH DESTINY zobrazuje ďalšie rande Morgana s Destiny. Tento raz je rande v ZOO, kde sa Destiny zapáči pohľadný mladý muž. Vzápätí Destiny zisťuje, že sa jej stratil domáci mazlíček, ktorého mala pri sebe. Žiarlivý Morgan a neznámy mladík bojujú o jej priazeň tým, kto skôr nájde milované zvieratko. (Norus88)

(více)

Recenze (20)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Pokracovanie prihod Morgana a Destiny. V podstate rovnaka forma ako v predoslom diely. Rezia opat Joseph Gordon-Levitt. Tentokrat je tu vsak viac akcie a do partie sa pridal Channing Tatum. Opatovne vyslovna prezentacia originalnej formy. Klobuk dole nad vyslednym dielom - musela to byt extremna fuska dat to dokopy - na tvorbe sa podielalo 306 umeleckych dobrovolnikov. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Který nadhumanita, který alfarytíř znovulezne moji nepostojnou čepýřničku?" Trochu se budu opakovat, ale opět netuším, v jakém jazyce je příběh vyprávěn a ani netuším, do jakého jazyka byl přeložen, nicméně to musel být zapeklitý oříšek. Přehršle neexistujících jazykolamů se na mne totiž svižně valily z obrazovky takovou rychlostí, až to má hlavopříď přestala pobírat. Nicméně bitka Morgana s Lionelem byla vynikající a to ostatní je jen další vítězství formy nad obsahem. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Mám tyhle pohádkové šílenosti ráda, takže i tohle jsem si jaksepatří užila :) Je to nádherně natočené a spojení skutečných herců s úžasnými animacemi se vydařilo.. I jazyk je krásný, příběh taktéž.. Nemám co vytknout.. Příjemně strávených 7 minut.. (Shlédnout můžete zde.) ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Trochu bych poupravila obsah. Nejde o "neznámého mladíka", ale o slizkého expřítele. A nebojují spolu kvůli Morganově žárlivosti, ale kvůli žárlivosti slizkého ex. Morganovi a Destiny to klape a mají už jedenácté rande! Opět je tu úžasně zkomolená angličtina, nebo lépe řečeno nový jazyk odvozený z angličtiny. Překlad musí být peklo, ale výrazy jako vrníček (pro kotě) nebo láskámoši (pro milence) by se daly tesat do kamene.Úžasně hravý a vtipný kousek. Josepha Gordon-Levitta se vyplatí sledovat. A Channing se na slizkého ex moc hodí. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ta ultraukecaná nálož anglických rýmů a předminulých / předbudoucích časů se bez titulků prostě nedá stíhat :-). Moc jsem tedy nepochopil, jestli Gordon-Levitt do svého snímku něco vložil ze sebe, jestli skrze něj ventiloval nějaké emoce, anebo si prostě splnil dávný sen a natočil rozpustilou romantickou hříčku. Až to uvidím v překladu, možná zvednu hodnocení. Zatím slušné tři a podivně hřejivý pocit, že jazyk anglický a jeho nekonečná vrstevnatost jsou prostě cool. Navíc Channing Tatum s pěšinkou, no holky, neberte to! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Na produkci filmu se podílela společnost Hitrecord, se kterou Joseph Gordon-Levitt úzce spolupracuje. (R´Hell)

Reklama

Reklama