Reklama

Reklama

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie

Obsahy(1)

První oficiální film z universa Warhammer 40k pojednává o mladém Proteovi, který se chystá na svou první misi, coby člen věhlasné kapituly Hvězdné pěchoty, Ultramaríny. Se svou jednotkou přistávají na planetě Mithron, aby zkontrolovali Imperiální svatyni, odkud se jim místo celé posádky hlásí pouze nouzový signál majáku. Brzy po přistání zjišťují, že jejich podezření bylo opodstatněné a opravdu mají co dočinění se zhoubnými silami Chaosu... (Crowen)

(více)

Recenze (126)

erased 

všechny recenze uživatele

"They are more than mortal, they are steel and they are doom..." Aneb jak geeka málem dohnat k slzám hned v úvodu. Zde ale nadšení víceméně končí. Kde jsou mí milovaní hrdinové s céčkovými hláškami? Kam se poděla epická hudba a výprava? K čemu vlastně nosí ty své modré konzervy když padají jak mouchy? A proč zatraceně CHODÍ po poušti?! Ultramarines je dokonalá ukázka špatného filmu ale já se na něj stejně nedokážu zlobit, protože jsem si ho i přes všechny vyjmenované chyby a plytký scénář užíval. Za kameru kroužící kolem mariňáků při vox testu, za finále závěrečné bitky a za to že je to pravděpodobně první i poslední film podobného ražení jsem víc než ochotný hodnocení něco málo přidat. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Mám ráda tento druh animovaných filmů, ale asi díky neznalosti PC předlohy jsem až tak nadšená nebyla. Čekala jsem jestli příjde i kouzelník (císař - Caesar) a nic. Děj opravdu nenáročný a postavy vojáků vypadaly jakoby se klucí narodili v obří zkumavce. Myslím, že by autory nezabilo, kdyby hodili intro pro nás nezasvěcené ignoranty. Určitě bychom si film více užili. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Dabing 6/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// +především akce a to pořádně krvavá, (pouze) slušná počítačová animace, dabing kvalitních herců -avšak vedlejší postavy jsou dabovány třemi dabéry, celkem zmatek v postavách, dost těžko jsem je rozeznával, občas mě to i trochu nudilo, dějově je to složitější, pro někoho kdo nezná "tento vesmír"/// Taková skoro celovečerní podívaná, kterou docení především fanoušci a znalci Wahrammeru. Já se ke hře (ni počítačové ani stolní) zatím nedostal a tak jsem trpěl neznalostí pozadí příběhu a postav. Časem až si hry zahraji na to kouknu znovu a pravděpodobně to docením více./// Celkem 62%/// ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Doslova roky jsem na film z Warhammeru čekal. Fantasy verzi mi částečně vynahradil Solomon Kane, který se jí dost blížil, ale na 40k jsem musel ještě počkat a i přesto, že bych ocenil živé herce v reálném prostředí asi víc, mě Ultramaerines natolik uchvátili, že jim prominu i absenci mé milované Imperiální gardy. A pro vás "já tomu nerozumím, protože jsem nehrál PC hru": Warhammer nezačíná a nekončí na hrách, stejně vám většina z nich nic o světě neřekne, popřípadě ho ukáže stylem, jemuž nebudete rozumět. Utíkejte do knihkupectví a pořiďte si třeba sbírku povídek DO MALSTRÖMU, nebo aspoň zagooglujte a přečtěte si KACÍŘE či SLAANESHOVA FILOZOFA, to vám aspoň trochu nastíní, jak to ve Warhammeru 40 000 funguje. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

shorte kaciri. 20 let starou animaci provazi nebyvale drsna atmosfera ze sveta warhammeru 40K. Nesplnitelna mise ve jmenu cisare na planete zmitane chaosem me dostala do kolen. Luxusni hudba,nekompromisni jednotka masakratoru co neznaji strach ze smrti a spousta krve. Doufam ze tohle nebude posledni film z tohohle rozvetvenyho univerza ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

  • Autorem scénáře je spisovatel Dan Abnett, který napsal více než 25 románů ze světa Warhammer a Warhammer 40 000. Příběh ve filmu je ale originální a není adaptací žádné z knih z tohoto prostředí. Naopak po premiéře snímku byla vydána kniha, která události ve filmu zachycuje. (.Zmolda.)

Reklama

Reklama