Reklama

Reklama

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie

Obsahy(1)

První oficiální film z universa Warhammer 40k pojednává o mladém Proteovi, který se chystá na svou první misi, coby člen věhlasné kapituly Hvězdné pěchoty, Ultramaríny. Se svou jednotkou přistávají na planetě Mithron, aby zkontrolovali Imperiální svatyni, odkud se jim místo celé posádky hlásí pouze nouzový signál majáku. Brzy po přistání zjišťují, že jejich podezření bylo opodstatněné a opravdu mají co dočinění se zhoubnými silami Chaosu... (Crowen)

(více)

Diskuze

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Tento film je jen a pouze pro ty jenž mají alespoň základní znalosti světa W4k. Nic nevysvětluje protože cílová skupina to nepotřebuje a těm ostatním je to zbytečné v rychlosti vysvětlovat protože by to stejně nepochopili. Ti z druhé skupiny dávají tomuto filmu pod 3 hvězdičky.
Bohužel to celé drtí ten nízký rozpočet = krátká doba, nízká úroveň visuální stránky. Za 70 minut se toho moc stihnout nedá. Ale je to koukatelné a pro fanoušky nutné.
Buuuuurn heretics.

 (hodnocení, recenze)

Jako hráč W40K hry, jak na PC, tak i Fantasy (knižní podoby) musím uznat, že je tento film velice povedený. Napínavé až do konce. Kvalita mohla být lepší, ale tato ponurá atmosféra mi sedí do W40K více jak nová grafika pro animované filmy, protože takový je prostě svět Warhammeru a kdo není zasvědcen do tajů W40K tak mu film moc neřekne a bude si myslet spíš že je to brak, takže by ho v podstatě neměl ani hodnotit.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Neviem, či som niekedy videl horší animovaný film, ale rozhodne si nepamätám. To, že tá animácia je dosť zastaraná mi ani tak nevadí, ale príbeh neskutočne nudný, akcia o ničom, dialógy hotové peklo, nudné prostredie a všetky postavy rovnaké. Hru som nikdy nehral, takže nie som cieľový divák a práve preto aj tá jedna hviezdička, ale ak je univerzum hry také úbohé, ako aj tohto filmu, tak potom hrôza. Po japonských animákoch si už zvyknem na určitý štandard a od tohto som očakával niečo podobné, ale ani omylom.

sirupcik

sirupcik (hodnocení, recenze)

hrozně jsem se na to těšil miluji story holem marinaku z warhameru,,,zpracovani dobre pribeh celkem ok ale odst se to tahlo a amlo akce a jako doufam ze to bud emit pokracovani

SSGT

SSGT (hodnocení, recenze)

Konečne film o 40tce. Kdo aspon něco o warhammeru ví(mimo Dawn of War), bude nadšen

Vojtyla

Vojtyla (hodnocení, recenze)

Sice dobře, že je to film o Space Mariňákách ale tady bohužel všechny klady končí. Příběch naprd, animace taky a hlavně ty scény postrádají epičnost. Prostě nic moc.

Trandul

Trandul (hodnocení, recenze)

Oznámeno datum vydání: 29.112010. Na officiálních stránkách je předprodej Collector's edition za 31.75€.

Trandul

Trandul (hodnocení, recenze)

Na tenhle film se moc těším. Jediný čeho se bojím, že Imperiální armádu smrsknou na Hvězdnou pěchotu a Hvězdnou pěchotu na Ultramariny.

Reklama

Reklama