Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 2

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (99)

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Tady není co rozepisovat.Od snímku jsem si nic nesliboval a nakonec jsem byl i potěšen.Je to trhlé,ale v tom správném slova smyslu a dokonce se i dospěláci donutí zasmát.Nic extra to není ,jedná se o příjemnou oddychovou záležitost.Sem tam vtip,sem tam grimasa.Děj je zcela nesmysl,ale nezapomínejme,že se jedná o pohádku.Animaci bych zařadil mezi ty lepé zpracované,Vaše dítka určitě zabaví. TRHLÉ!!! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Takéto uletenosti ma nikdy nemôžu naštvať. Síce ma už nikto neprinúti aby som si ich pozrel ešte raz, ale pre túto chvíľu bola pre mňa viac ako dostačujúca. Film je jednoduchý, nejde mu o presah, pamätných scén, aby človek pohľadal, ale robenie si srandy s tradícií a inteligencie moriakov je neuveriteľne zábavné. Celý film som sa smial a až ku koncu som si uvedomil, že som vlastne pozeral film, v ktorom nedávalo nič zmysel a celé to pôsobilo dojmom Statočného srdca, Pocahontas, v ktorom figurovali Gungani v podobe moriakov. Hlúpe, logicky roztrieštené ale stroj času s hlasom Georgea Takeia veľa zachraňuje. Sprostosť na jedno použitie. ()

Reklama

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Moriaci majú konečne vlastný animák, a dokonca vedia cestovať v čase ! Dejovo primitívny animovaný film, ktorý je určený všetkým vekovým kategóriam, sa rýchlo mení na bláznivú sci-fi komédiu a dvoch výborných postavách, kde ostatné slúžia iba na dotváranie deja. Hlášok a gagov je neúrekom, jednoduchý príbeh prinesie zopár akčných scén v peknej animácii, no do kina by som na to určite nešiel. ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Zajímavě zpracovaná animovaná kravina :-D. Už ten nápad, že krocani cestují časem, aby vymazali ze světa Díkuvzdání, to je prostě úžasný. Animace ovšem nic moc, začátek se strašně vleče, ale jakmile se přesun uskuteční, tak to chytá slušné obrátky a je se na co dívat. Viděl jsem tedy dabovanou verzi, ale musím říct, že si neztěžuji, protože hlas M. Dejdara nebo K. Heřmánka mě neomrzí nikdy. ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Stěžejní motiv Ptačího úletu, jak už český překlad sám napovídá, vykráda klasiku od Aardmanů Slepičí úlet. Akorát, že Slepičí úlet, ač o dost starší, strčí animací tenhle film hravě do kapsy a svými vtipy rovněž. Taky mi trochu vadila ta očividná agitka na to, nežerte krocany, jsou to taky živé bytosti. Slepičí úlet v sobě něco takového samozřejmě taky skrýval, ale bylo to daleko jemnější. Toť vše, co se rozdílů týče. Jinak je Ptačí úlet poměrně svižný oddechový animák na jedno zhlédnutí. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Původní název filmu byl Turkeys. (Illuminare)
  • Pri prvom naštartovaní časostroja dôjde k prudkým fyzikálnym abnormalitám vrátane prerušenia gravitácie, ku ktorým pri ďalších cestovaniach časom už vôbec nedochádza. (ČSFD)

Reklama

Reklama