Reklama

Reklama

Režijní debut Caseyho Afflecka sleduje události a život Joaquina Phoenixe po jeho oznámení na konci roku 2008, že ukončuje svou slibnou hereckou kariéru a hodlá se věnovat pouze hip-hopu. Ve filmu samozřejmě nechybí část tolik diskutovaného rozhovoru s Davidem Lettermanem v jeho Late Show v únoru 2009 a další události zachycující Phoenixovo výstřední a skandální chování. (Sony1994)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

An elaborate guilty hoax without pleasure. Do držky bijící okopčený BORATovský koncept a zbytečně zabitý 2 roky herecký kariéry neskutečně talentovanýho herce, který se tady pitvoří (ikdyž skvěle) - ale proč vlastně? Aby se pomstil médiím za to, že dohnaly jeho bratra k drogový závislosti a následný smrti?! Protože jako kritika Hollywoodu to vůbec nefunguje. Vtipný jsou snad jen výstupy u Lettermana a u P.Diddyho ve studiu, jinak je to skrz na skrz nudná (občas smutná) hovadina, při jejíž sledování jsem si místy připadal za Joaquina neskutečně trapně. Působilo to na mě spíš jako dobrovolný klesání na herecký dno. ()

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Joaquin Pheonix aka Trol Master. koukat se na to moc nedalo a posouval sem, ale obrovskej respekt za to jak si jeden z nej. herců ze sebe dokáže udělat tak absolutní prdel a všechny tak totálně trolit :D wowowwow. :D  místama sem se tak hodně smál jak sere na nějaké "mělo by se" a "měl bych" absolutní hra s charakterem, hra s egem. (ale ja jasný že toho trola v sobě samozřejmě má i přirozeně, jinak by to takhle moc dobře nedal) :D ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Za sebe můžu napsat, že I'm Still Here byl jeden z těch filmů, kde byla vysloveně dřina ho přelousknout celý bez použití rychloposuvu, ale tu chuť jsem měla mockrát. Nevím přesně co tím oba kluci sledovali, protože moje hlava to všechno nestačila pobrat a chvílemi jsem měla silně smíšené a nepříjemné pocity. Joaquine chtěla bych vidět tvou skutečnou duši a tvé skutečné srdce, což se ale mně pozemšťance nikdy nepodaří. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Mám rad J.P Joaquina aa možno som túto "recesiu" nepochopil najlepšie, ale žiaľ šlo to mimo mňa. Neviem či všetko jebnuť do uvodzoviek, pretože herci to majú strašne ťažke, sú umelci, majú radi čistú lásku, sex, rádi pomáhaju priateľom a dú si za svojím snom... aaa vôbec nerozumiem tomu, možno je JP taký umelec, že predčil svoju dobu, čo ja viem? 4/10 Potešil Ben Stiller a jeho úprimnosť, taktiež mluva do duše v podobe "kvapky vody". ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Joaquin Phoenix je herec, kterého mám rád, nebudu říkat že ne. Dělat si názory tím, co předvádí v tomto post-dokumentu nebo s tím, jak se vyjadřuje s novináři je holý nesmysl. Obrázek si o něm stejně nikdy neudělám. Částečně totiž přehrává jak v tomto dokumentu, tak i v realitě a nikdy nebude upřímný. Tím by si vlastně každý herec v branži podkopal hrob. Každopádně klobouk dolů ohledně toho, co v tomhle filmu dokázal. Nechápu proč to dělal a co ho za tím vedlo, ale když už se do toho pustil, musí se nechat, že mu to sežral celý svět, včetně mě. Teď záleží na něm, kam jeho kariéra bude směřovat dál. Říká se, že Hollywood neodpouští, ale kdo řekl, že filmový průmysl je jenom o Hollywoodu. Rád bych řekl, že je Joaquin pan herec, ale podle mě to o něm řekne až samotný čas...a ten nadejde ve chvíli, kdy opět něco dokáže. Protože tímhle dokumentem si částečně podkopal i hrob, do kterého málem spadl a nevyhrabal se. Ono přecijenom dva roky lží...to musí lízt na hlavu... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Pravdu o filmu odhalil režisér Casey Affleck světu na začátku září 2010 a výkon Phoenixe označil za "jeho životní roli". Samotný film měl poté premiéru na MFF v Benátkách 6. září. (Sony1994)
  • Výkal byl obyčejná směs kompostu a kávových zrnek. Tuto směs měl Antony Langdon připevněnou v trubici na zádech. (Brousitch)

Reklama

Reklama