Reklama

Reklama

Režijní debut Caseyho Afflecka sleduje události a život Joaquina Phoenixe po jeho oznámení na konci roku 2008, že ukončuje svou slibnou hereckou kariéru a hodlá se věnovat pouze hip-hopu. Ve filmu samozřejmě nechybí část tolik diskutovaného rozhovoru s Davidem Lettermanem v jeho Late Show v únoru 2009 a další události zachycující Phoenixovo výstřední a skandální chování. (Sony1994)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

emma53 

všechny recenze uživatele

Za sebe můžu napsat, že I'm Still Here byl jeden z těch filmů, kde byla vysloveně dřina ho přelousknout celý bez použití rychloposuvu, ale tu chuť jsem měla mockrát. Nevím přesně co tím oba kluci sledovali, protože moje hlava to všechno nestačila pobrat a chvílemi jsem měla silně smíšené a nepříjemné pocity. Joaquine chtěla bych vidět tvou skutečnou duši a tvé skutečné srdce, což se ale mně pozemšťance nikdy nepodaří. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Phoenix a Affleck mladší zmockumentovali rozklad celebrity. A není to úplně o ničem, ale NUDA. Víc mě bavilo vídat ty jeho excesy když se děly během natáčení, ale tohle celý 'vyjádření sebe sama' je prostě fail, kdy se J.P. hodinu a půl chová jako kokot a nakonec si zaplave, přičemž nevíte, co si o tom kurva myslet. ()

Reklama

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Prosím pekne, čo malo toto akože znamenať? Film? Dokument? Komédia? Fraška? Nerozumiem a ostávam mierne zhrozená. Snažila som sa na to pozerať s nadhľadom, ale každou minútou to bolo ťažšie a stávalo sa z toho väčšie utrpenie (pre mňa a mám pocit, že ja pre Phoenixa). Ono je naozaj náročné pozerať sa na to, ako sa váš obľúbený herec totálne zhovaďuje. A keď niekto povie, že končí s hraním, tak nech to prosím aj splní - tobôž v tomto prípade! Zbytočná vec. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

UPOZORNĚNÍ PRO FANOUŠKY JOAQUINA PHOENIXE: Pokud se podíváte na profilovou fotku tohoto vynikajícího herce na csfd.cz - rozhodně nic takového v tomto snímku neuvidíte!!!! Celý film místo tohoto "fešáka", sympaťáka a v některých rolích opravdu ;) velmi přitažlivého muže, nahradí "něco" s fousy pomalu na hruď, vlasy s náznakem zbytků dredů, neustále stojícím chomáček zacuchaných vlasů, které působí dojmem "neznám hřeben a ani nechci poznat" :D a pivním pupkem 50ti letého pravidelnéh pijáka piva :) Smůla tohoto dokumentu je v tom, že jsem od začátku věděla, jaký je jeho smysl a myslím si, že mi delší dobu potrvá, než se budu moct na Joaquina podívat opět s úsměvem a ne s znechucením...Jak už tady ostatní komentovali - film je takový nemastný, neslaný...Spíš mi přišel trapný a přesně - nejsem si přesně jista, zdali TOHLE měl Joaquin zapotřebí... ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Joaquin Phoenix si z celé Ameriky udělal děvku. Píchal jí tvrdě, pocuchal jí ptákem vnitřnosti a když se schylovalo k závěrečnému zúčtování, tak ho ohleduplně vytáhl, vystříkal se jí na záda a jedním dobře mířeným plesknutím jí svou šťávu rozmazal až ke krku. Přeberte si to jak chcete, ale mějte na vědomí, že Joaquin je zdegenerovaný zmrd a nehorázný frajer. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 280krát, což je 2,40krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Na konci rozhovoru v Late Show Phoenix vstane, sundá si brýle a potřese si rukou s Lettermanem. Tuto neopatrnost mu Affleck později vytýkal. (Brousitch)

Reklama

Reklama