Reklama

Reklama

Černá bible - Shin

(série)
Animovaný / Pornografický / Horor
Japonsko, (2004–2007), 2 h 54 min (Minutáž: 29 min)

Epizody(6)

Recenze (3)

Dexter1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vo všetkých ohľadoch drsnejšie ako pôvodná séria (no nie lepšie). Príbeh sa už hneď od začiatku snaží navodiť temnú atmosféru navlečenú do kriminálneho šatu, ktorý je samozrejme popretkávaný explicitnými scénami viac ako jeho predchodcovia dokopy. Musím priznať, že niekedy tých scén bolo až moc a aj kvôli tomu sa zrejme posledné dve časti zmenili už len na obyčajnú bezmyšlienkovitosť a čaro z prvých štyroch častí vyprchalo. Animácia je stále na žáner v nadpriemernej kvalite. ()

Honza135 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„VZPOMÍNKY IMARI JSOU UVĚZNĚNY?“ „ANO, ONY NEPŘÍJEMNÉ VZPOMÍNKY Z TÉ UDÁLOSTI. AVŠAK TO BUDE SPÍŠE VEDLEJŠÍ ÚČINEK ZPŮSOBENÝ UVĚZNĚNÍM KINAMI REIKY, KTERÁ V NÍ ŽIJE!“ Po několika letech se znovu vracíme na dějiště základní série. Tentokráte vše odstartují brutální a nepochopitelné vraždy. A co s s nimi má společného Kopí osudu? » Co se mi líbilo: 1) Kresba. Stále je ze snímků patrné, že se jedná o kvalitní práci, jakou všichni diváci očekávají. 2) Hudební podkres. Sice tu už vymizela ta libová otevírací skladba, nicméně soundtrack, navzdory drobným úpravám, má stále svoje kvality. 3) Dabing. Posledním zajímavým prvkem anime jsou výkony seyuu. » Co jsem nemusel: 1) Bezmyšlenkový děj. Vše je tu tlačeno na extrémní perverznost, což kompletně zabíjí pochopitelnost děje. Spíše než o příběh tu jde jen o záminky, kam všude ještě protlačit sex s již už jednou viděnými slečnami, tentokráte o několik let staršími. A je to hodně znát. Silně mě to zklamalo. » Shrnutí: Anime vzniklo s myšlenkou vyždímat ze série Bible Black co nejvíce, nehledě na kvalitu podání příběhu. Hlavně, ať tu je vidět co nejvíce násilného sexu a dominujících futanari. Za mě radím, pokud si nechcete zruinovat zážitek z Bible Black, dejte od tohoto titulu ruce pryč. Anime není ani podloženo vizuální novelou. Pro mě tato poslední série neexistuje. Shlédnuto v japonském znění s českými titulky v severoamerickém vydání ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakončení celé BB ságy. Do příběhu se přidali i vyšetřovatelé a celé to tak trochu připomíná americké kriminálky, ale asi jen první dva díly. Sexu se mi zdá ještě přibylo a animace stejně kvalitní jako u předchůdců. Zároveň zde ubylo mužských charakterů a většina hlavních postav jsou ženy, ale mají "démonické" ptáky takže to není žádný problém. Závěrečný díl byl celkem nadupaný a konečně celou ságu ukončil. Důstojné zakončení o něco slabší než první BB. Hodnocení: 80/100. ()

Související novinky

Smrt čeká na Jeníčka a Mařenku

Smrt čeká na Jeníčka a Mařenku

11.09.2010

Jeremy Renner teď bude hrát ve všem. Ve čtvrté Mission: Impossible, v dobovém thrilleru The Raven, v komiksových The Avengers i v dramatu Paula Thomase Andersona The Master. A to zdaleka není všechno… (více)

Reklama

Reklama