Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia se vrací za svou sestrou Sarah, která po neúspěšné operaci stále trpí degenerativním onemocněním očí. Po příjezdu je zdrcena informací, že Sarah spáchala sebevraždu. Julia ovšem nevěří, že by si její sestra i přes své problémy vzala život a je pevně rozhodnuta zjistit pravou příčinu její smrti, ale čím hlouběji Julia pátrá, tím častěji je svědkem temných zjevení... (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

petero 

všechny recenze uživatele

Kvalitné španielske pohladenie hororovej duše nikdy nie je na zahodenie, hlavne po tých záplavách lacných amerických sračiek. Belén Rueda je nehorázne rajcovná a táto úloha (naviac dvojúloha) jej bola určite písaná priamo na telo. Do takýchto atmosferických hororov sa skrátka hodí tak ako Geraldine Chaplin (The Orphanage) a Barbara Hershey (Insidious). Dúfam že v podobnom výbere bude len pokračovať a stane sa z nej talizman žánru podobne ako Dee Wallace. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Los Ojos de Julia není vůbec špatný snímek, jehož žánrové zařazení mezi horory možná není zcela na místě, neboť dle mého názoru jde nejvíce právě o thriller s mysteriózními prvky. Hororových scén by divák napočítal hravě na prstech jedné ruky a to by mu jich ještě pár zbylo, ovšem je nutné podotknout, že každá z těchto krátkých pasáží značně potěší. Celkově vzato se tomuto počinu nedá upřít parádní atmosféra, solidní zápletka a poutavost, jež přiměje diváka k pozornému sledování od začátku až do konce. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Vcelku originální příběh a docela napínavá atmosféra zdobí tento thriller plný tmy, stínů a záblesků. Bohužel mě značně iritovalo chování hlavní hrdinky, které bylo někdy až příliš hloupé a také jedno klišé na závěr (za tu lacinou lekačku to rozhodně nestálo). Slabší 4*, ale po Sirotčinci mi Španělé znovu dokazují, že v tomto žánru mají co nabídnout. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to bylo hodně dobrý, atmosféra byla ta pravá hororová. Tajemný příběh vypadal zpočátku zajímavě, ale pak se z toho stal slepenec, který na mě příliš nezapůsobil. Rádoby zamotané a vypointované. Taky mně vadilo, že se dost často dalo odhadnout, co se stane v další scéně. Přestože je Julia v několika momentech velmi napínavým hororem, tak mě zklamala především příběhem a několika zbytečnými pasážemi, které se projevily na délce filmu. Ta mohla být určitě kratší. 60% ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Nikdy už z hlavy nedostanu tu scénu z dámských šaten, jak najednou nevidomé viděly víc než vidomé. Mráz po těle ještě teď. Vyvrcholení zápletky, celková gradace, všechno tak navazující a zachovávající autentičnost, byť se jedná o přemrštěný horor. Neskutečná práce s pouhopouhou myšlenkou o přehlíženém muži. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Belén Rueda si v tomto snímku zahrála dvojroli obou sester - dvojčat Julie i Sáry. (dex2man)
  • Jedná o další horor produkovaný slavným režisérem Guillermem del Torem. Právě on si vyžádal na základě předchozí úspěšné spolupráce na snímku Sirotčinec (2007) Belén Ruedu v hlavní roli a kameramana Óscara Faura. (dex2man)

Reklama

Reklama