Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia se vrací za svou sestrou Sarah, která po neúspěšné operaci stále trpí degenerativním onemocněním očí. Po příjezdu je zdrcena informací, že Sarah spáchala sebevraždu. Julia ovšem nevěří, že by si její sestra i přes své problémy vzala život a je pevně rozhodnuta zjistit pravou příčinu její smrti, ale čím hlouběji Julia pátrá, tím častěji je svědkem temných zjevení... (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nenaolejuje-li mě Julie, naolejuju ji já. A moc rád. Zrale krásná Belén Rueda v příjemně atmosférické španělštině, kde se jednoduchá zápletka mění v mysteriozní výstřik, který postupně odhaluje pod povrchem skryté surrealistické motivy.  Jen škoda, že jen ty.  A takový možná až pěkný čtyřky to byly... ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Další z velmi povedených španělských hororů,který si vystačí bez potoků krve,přičemž ani na moment nenudí.Je totiž postavený na hutné atmosféře,která je budována od prvních minut a ve vypjatých momentech graduje jak má.Také je podpořena kvalitní vizuální (až na přehnané používání barevných filtrů,ale to už je vlastně standard) a zvukovou stránkou.Zajímavý příběh s velmi pozvolna odhalovanou pointou a více podezřelých zase udržuje napětí.Juliin strach o ztrátu zraku působí velmi přesvědčivě a díky podání Belén Ruedy je vyvolán i v divákovi a realisticky v momentech,kdy slepotu předstírá.Ještě bych zmínil scény s bleskem (fotáku:)),které sice nejsou ve filmu poprvé,ale tady se extra povedly.Španělé mi opět kápli do noty:),silné 4* ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Juliiny oje jsou opravdu luxusní! Celý film jsem si ji představoval v různých "hereckých" polohách a musím říct, že ač je již nepatrně za zenitem a bude mít asi kapku sjetý dezén, mít možnost zahrát si s ní na slepou bábu, tak neváhám ani vteřinu! Seňor Morales mrštně uhnul americkému patosu, graciézně píchl býka mezi lopatky a na světě je kulantní thriller, po kterém budu se sadistickým zájmem sledovat chcípající pokusy zámořské provenience. Katalogová MILF v hlavní roli je už jen třešničkou na dortu a já se nehodlám tvářit, že neumím do pěti napočítat. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Los Ojos de Julia není vůbec špatný snímek, jehož žánrové zařazení mezi horory možná není zcela na místě, neboť dle mého názoru jde nejvíce právě o thriller s mysteriózními prvky. Hororových scén by divák napočítal hravě na prstech jedné ruky a to by mu jich ještě pár zbylo, ovšem je nutné podotknout, že každá z těchto krátkých pasáží značně potěší. Celkově vzato se tomuto počinu nedá upřít parádní atmosféra, solidní zápletka a poutavost, jež přiměje diváka k pozornému sledování od začátku až do konce. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dobrý mysteriózny thriller, horor ani omylom, možno tak na samom začiatku. Atmosféra bola slušná, aj keď na môj vkus dosť nestabilná, často sa striedala s nudnejšími, slabšími pasážami. Spočiatku to ani tak nevadilo, ale odkedy bol vrah jasný, tak už logicky áno. Celkový dojem však nie je vôbec zlý, možno aj kvôli tomu, že tu nechýba napätie a herečka zvládla svoju postavu veľmi dobre. 70/100 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Jedná o další horor produkovaný slavným režisérem Guillermem del Torem. Právě on si vyžádal na základě předchozí úspěšné spolupráce na snímku Sirotčinec (2007) Belén Ruedu v hlavní roli a kameramana Óscara Faura. (dex2man)
  • Belén Rueda si v tomto snímku zahrála dvojroli obou sester - dvojčat Julie i Sáry. (dex2man)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno