Reklama

Reklama

Držitelka Oscara Charlize Theron si zahrála Mavis Gary, autorku literatury pro mládež a bývalou královnu krásy, která se brzy po rozvodu vrací do svého rodného městečka v Minnesotě. Chce si připomenout dny své slávy a také oživit dávný vztah se svým přítelem ze střední, který je však šťastně ženatý a právě se mu narodila dcera. Jenže návrat domů je mnohem obtížnější, než si představovala. Mavis se naštěstí spřátelí s bývalým spolužákem, který se stejně jako ona ještě nevymanil ze středoškolských dní... (Magic Box)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (325)

Nin 

všechny recenze uživatele

Nejdepresivnější Reitman a po mém zklamání z místy přiblblého Lítám v tom konečně další film od něj, co mě pořádně posadil na zadek. Skvěle napsané a úžasně zahrané postavy a sympaticky realistické hořké drama o stárnoucí "slečně dokonalé". Reitman se u mě vrací do hledáčku nejzajímavějších amerických režisérů současnosti. (8/10) ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Niekomu príde "depresia" do života len na krátku chvíľu, niekto sa v nej stále potáca ... Theron bola v sračkách komplet celý film, chvíľu si to akoby nechcela pripustiť, chvíľu si to naplno uvedomovala ... ale film vypovedal, to čo chcel vypovedať ... čakala som úplne niečo iné a dostala som totoK ... 3* ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Syrové zobrazení ubohého života stárnoucí ženy, která se nedokáže odpoutat od svých středoškolských let, jež vidí jako vrchol svého života... Zajímavý náhled. Určitě se také chystám podívat na Děkujeme, že kouříte. Na druhou stranu je ale pravda, že v hledáčku mého zájmu jsou momentálně spíše filmy idealistické, než ty syrově realistické, takže z toho důvodu jsem si film náležitě neužila, a proto také možná dávám nižší hodnocení, než si film zaslouží. To je ale pouze můj subjektivní pohled. ~(3,2)~ ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch filmů,které nerad hodnotím,protože se mi líbí i nelíbí zároveň.Mezi pozitiva snímku řadím Charlize Theron,depresivní atmosféru v začátku filmu a invalidního,ošklivého podivína s palírnou v garáži.K negativům patří postupný úbytek depresivní atmosféry,ošklivý pes a zjištění,že když film skončí,nemám tušení,proč byl natočen.Takže dávám plichtu a jdu od toho. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Zvláštní směs hořké komedie a tvrdé reality života. Příběh ženy, která ač na prahu čtyřicítky, stále létá v oblacích své dávné středoškolské slávy, nedokáže se smířit s tím, že její život ale hlavně život těch, které na prahu dospělosti znala a kteří ji obdivovali, už se dávno posunul. Charlize Theron se skvěle snaží dát své hrdince lidskost a hloubku, ale scénář jí bohužel nechává těsně za hranicí uvěřitelnosti a chvílemi tlačí na pilu až moc. Možná existují lidé, kteří žijí v takovéhle iluzi, ale ti už pak patří spíš do zdravotnického zařízení než do amerického komediálního filmu. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Vo filme zaznie aj skladba "We've Only Just Begun" od kapely Carpenters, ktorú použili aj v horore Pokoj 1408 (2007). (Archvile)
  • Plemeno Mavisina psa bylo vybráno záměrně. Jedná se o pomeraniana, který se jako jediný ze psů neustále usmívá a vytváří tak protiklad k nevrlé Charlize Theron. (Brousitch)
  • Scéna ve Woody baru v Minnesotě byla natáčená v New Yorku na Long Islandu. (zuza99)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

20.04.2012

Moc pěkně se nám poslední dobou rozjela. V Znovu a jinak podala jeden z nejlepších výkonů kariéry a brzy ji uvidíme ve dvou filmech, které patří k nejočekávanějším trhákům letošního léta – ve fantasy… (více)

Reklama

Reklama