Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Už podla traileru som sa na to celkom tešil, vyzeralo to na fajn komédiu s dobrými hercami.A môžem povedať, že to nedopadlo rozhodne zle.Čakal som skôr nudu ako zábavu a o to som bol viac prekvapený.Dej (je z časti typické klišé) mi celkom sadol už dlho som nevidel komédiu s takouto témou, ktorá by bola taká ... normálna(?).Ako vravím, ľúbil sa mi ten dej a ty herci sú už len príjemným doplnkom (hlavne Natalie), ktorý ma vtiahli do filmu, pri ktorom sa dá celkom slušne zabávať.Humor je vcelku vydarený (aj Ivan Reitman, ktorý sa tu objaví), scenár tiež nieje najhorší, ale asi som už dávno nevidel žiadnu romantickú komédiu, keď som sa tak dobre bavil.Celkom ťažko sa mi to hodnotí, pretože na prvý krát to vačšinou vždy funguje dobre.Časom možno hodnotenie zmením. 80% - 4* ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Originální romantická komedie na téma "hlavně nezávazně". Mnoho znás se s tímto případem už setkali a ve většině případů to končí podobným způsobem. Hodně dobrý děj, parkát jsem se zasmál. Nejzajímavější je však herecké obsazení Natalie Portaman (Emma) a Ashtona Kutchera (Adama), kteří se k sobě hodili jak vejce vejci. Po dlouhé době romantická komedie, která stojí za zhlédnutí. Kdo očekává závěr jiný než v typických romantických komedií, tak ať na to ani nekouká. U romantických snímků je to pořád klišé, s kterým ale vždy počítám.. 8/10 = 80% ()

Reklama

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Hodně obyčejná romantická komedie, která ve výsledku není ani moc komická, ani příliš romantická. V mnoha ohledech nedotažený film. Mělkost postav a nelogičnost, která je v tomto žánru tradiční, je v kombinaci s nedořečením vedlejších zápletek balvanem, který táhne snímek je dnu. Stačí zmínit zápletku z dětství, vztah dcery k matce, vztah Emmy k nadřízenému doktorovi a druhému nápadníkovi atd. Film až příliš sází na hlavní herecké duo, ale ani zde to moc nefunguje. Nathalie Portman a Ashton Kutcher se k sobě vůbec nehodí. Navíc ona, ačkoli je dobrá herečka, zde jsem jí tu roli (hlavně v začátku) vůbec nevěřil. Role jí nesedla. Nicméně pokud máte rádi sexy idola Kutchera, hvězdu hitů jako HELE VOLE, KDE MÁM KÁRU?, kolouška Demi Moorové, tak neváhejte a honem si hvězdu přidejte. 45% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že jedinou možností Ashtona Kutchera, jak se uplatnit ve světě filmu, jsou romantické komedie - většinou ty průměrné, občas bohužel i podprůměrné, přitom je to dle mého herec (herecké kvality nechme stranou) s vcelku velkými komediálními vlohami. Hlavně nezávazně patří určitě mezi ty zdařilejší především díky Natalie Portman. Film má spád, vtipné momenty, pouze v závěru se trochu zadrhává - zkrácení o 10-15 minut by více než prospělo, jinými slovy komedie se stopáží nad 100 minut žeru pouze Juddovi. :-) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie. Zápletka není nic nového, ale obsazení to zvedá o jednu příčku nahoru. Portmanku normálně vubec nemusím, ale tady byla její postava opravdu sympatická a s Kutcherem jí to sedlo. Celkově jsem se u Reitmanova filmu bavila mnohem víc než u Love and Other Drugs. Nejen že má tenhle film příjemnější humor, ale pusobí mnohem uvolněněji a opravdověji. Dojem mírně kazí jen zbytečné závěrečné ohlednutí. 3,5* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama