Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechybělo mnoho a mé hodnocení bylo ještě o stupeň lepší. To by ale Reitman senior musel přidat trochu originality a více vtipu. Nechápu, že čím je starší, tím víc zrovna na tyto ingredience zapomíná, k sakru, vždyť to byl on, kdo natočil vynikající komedie Krotitelé duchů (1 a 2) či Dave. Účast Natálky opravdu potěší a je radost se na ni koukat, Ashtonovo herectví (jestli se tomu tak dá říkat) se dalo, přeci jen, tady neměl moc práce. A Lake Bell v roli "trochu" zvláštní šéfové taky byla super. Kdyby Ivan alespoň na malý moment vybočil z těch zajetých a dost omezených kolejí romantických filmů, neváhal bych a přidal bych na svém hodnocení. Ale takhle… mi nezbývá než čekat, s čím přijde jeho syn Jason, který mě zatím nikdy nezklamal. 60 %. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že jedinou možností Ashtona Kutchera, jak se uplatnit ve světě filmu, jsou romantické komedie - většinou ty průměrné, občas bohužel i podprůměrné, přitom je to dle mého herec (herecké kvality nechme stranou) s vcelku velkými komediálními vlohami. Hlavně nezávazně patří určitě mezi ty zdařilejší především díky Natalie Portman. Film má spád, vtipné momenty, pouze v závěru se trochu zadrhává - zkrácení o 10-15 minut by více než prospělo, jinými slovy komedie se stopáží nad 100 minut žeru pouze Juddovi. :-) ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Portmanka mi nikdy nepřipadala něčím zvláštní..i po Black Swan ne.A můj názor nezměnila ani touhle romantickou komedií.To nejhorší asi je,že nemá vůbec zajímavý námět a tudíž ničím nepřekvapí.Až moc často jsem koukala,kdy UŽ bude konec.Hned od začátku film docela nudí,na trapný taneček bárbí roztleskávaček a na hlášku táty Adama (cosi o čičinkách)chci honem rychle zapomenout.Well..Je to docela průser,který občas zachraňuje pár vtipných situací("I really like your penis",menstruační mix,scéna u Emmy doma,kdy Adam neví s kým spal)ale i tak zůstává zcela průměrnou komedií.Portmanka se mi líbila na večeři s Adamovým tátou,jinak mě šíleně rozčiloval její hlas...nemluvě o tom,že za pár dnů už nebudu pamatovat,o čem to bylo.Ale tak.. 2 hvězdičky :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Že se někdo zamiluje do Natalie Portman, když navíc se sexem nedělá žádné okolky, na tom není nic divného. Zcela naopak je tomu ovšem s Kutcherem. Je zcela nepochopitelné jak se do něj někdo může zamilovat, zejména když za celý film neudělá nic, čím by se to dalo vysvětlit. Ten chlap je nejen extrémně nesympatický, ale navíc mizerný herec. Škoda, že ho Reitman neprohodil s totálně nevyužitým Kevinem Klinem. Výsledek by byl minimálně o hvězdičku lepší a zábavnější. Hlavně nezávazně je romantická komedie, která nejprve předstírá vulgární drsňačku, s penisem v každé druhé větě, ale v půlce ji to přestane bavit a odhalí pravou tvář klasické sladké romantiky. Nevadí. I když nepřináší nic nového, jen slušně a občas zábavně zpracovanou rutinu, jako oddechovka na jedno použití pobaví a příjemně naladí, pokud trávíte večer ve dvou. Nic víc, nic míň. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie. Zápletka není nic nového, ale obsazení to zvedá o jednu příčku nahoru. Portmanku normálně vubec nemusím, ale tady byla její postava opravdu sympatická a s Kutcherem jí to sedlo. Celkově jsem se u Reitmanova filmu bavila mnohem víc než u Love and Other Drugs. Nejen že má tenhle film příjemnější humor, ale pusobí mnohem uvolněněji a opravdověji. Dojem mírně kazí jen zbytečné závěrečné ohlednutí. 3,5* ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Scénář nesl původně název "Fuck Buddies". Pod tím by ale samozřejmě nemohl být film distribuován a propagován, tudíž byl pozměněn na "Friends with Benefits". Ani tento titul ale filmu nezůstal, protože pod tímto názvem již (zhruba ve stejné době) vznikl snímek Kamarád taky rád (2011). (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama